Çukur 12. bölüm yeni fragmanı yayınlandı! Çukur 12. bölüm 2. fragmanı

Diziseverlerin merakla beklediği Çukur dizisinin 12. bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. İşte merak uyandıran sahneler

Çukur 12. bölüm yeni fragmanı yayınlandı! Çukur 12. bölüm 2. fragmanı

Televizyon ekranlarının bağımlılık yapan dizilerinden Çukur yeni bölümüyle yine merak uyandırıyor. Çukur 12. bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Binlerce dizisever Çukur 12. bölüm yeni fragmanını arıyor. İşte sevilen dizinin yeni fragmanı... 


Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 12. bölümünde heyecanlı dakikalar yaşanacak. Çukur, yepyeni bir dönemin eşiğine geliyor! Baykal’ın satranç hamleleri gibi adımları tıkır tıkır işlerken, Yamaç ise içlerindeki haini bulmaya odaklanır. İdris, aldığı mektup sonrasında geçmişin perdesini aralamaya kararlıdır. Bunu, evinde sağladığı düzen için büyük bir tehdit olarak gören Sultan tehlikeli bir hamle yaparak Paşa’dan yardım ister. Koçovalı Ailesi’nde gerilim doruk noktasına çıkarken, çember herkes için giderek daralmaktadır! Baykal tarafından tehdit edilen Vartolu, biricik Saadet’ini kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalırken, Yamaç Sena’dan gelen boşanma haberiyle yıkılır. Sena’nın hayatını riske atarak öğrenecekleri, her şeyi değiştirecektir!



 
Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 12. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Yamaç’ın binaları ipotek ettirdiğini İdris’e söylemediği, Münir’in ortadan kaybolmasını isteyen Baykal’ın Selim’i zor durumda bıraktığı tanıtımda Avukat Nazım’ı karşısında bulan Yamaç’ın ne yapacağı merakla bekleniyor. Öfkesine hakim olamayan Yamaç’ın Selim’e, “Abi benimle oyun oynama! Bana Münir’i bulacaksın!” sözleri tansiyonu yükseltiyor. Çukur hız kesmeyen temposu ve sürükleyici hikayesiyle her pazartesi Show TV'de ekrana geliyor.


 
Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk ve Doğancan Sarıkaya eşlik ediyor.





Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 15 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler