Çocukluk 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Çocukluk'un 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Çocukluk 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Fox Tv'nin yeni dizilerinden birisi olan Çocukluk'un 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ÇOCUKLUK 3. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ÇOCUKLUK 2. BÖLÜM ÖZETİ...

Küçük Zeynep’in annesini unutması, terk etmesi kadar kolay değildir. Onun kokusunu, hayalini, Mavi’ye söz verdiği gibi kalbinden çıkarmak için çabalarken imdadına yanlışlıkla okuduğu bir mektup yetişir. Ayşegül’ün mutfakta unuttuğu evrakların arasında evlat edinmek için başvuran bir ailenin gelecekteki kızlarına yazdığı mektup, küçük Zeynep’in kalbine dokunur.

Zeynep’in hayatında bir mektupla başlayan değişimin annesini unutmaya yetip yetmeyeceğini ise zaman gösterecektir. Ve her şey tam yoluna girmişken, geçmişin hayaletleri bu kez en beklenmedik çocuklarımızın hayatını alt üst etmek için çıkagelir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv