Çocuklar Duymasın 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 58. bölümü ile ekranlara geldi. Fenomen dizide bu hafta neler oldu, Çocuklar Duymasın 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Çocuklar Duymasın 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'de yayınlanan Çocuklar Duymasın 58. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümüyle yine herkesi ekran başına kilitledi. Çocuklar Duymasın 59. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı, yayınlandığında burada olacak.

57. bölüm özeti

Çocuklar Duymasın 57. Bölümde Havuç ve Simay'ın düğününün ertelenme sebebi ortaya çıkıyor!
Çocuklar Duymasın son bölümde Sultan’ın on kilo fazlası vardır. Bu on kiloyu vermeden de, Havuç ve Simay’ın evlenmesini istememektedir. Düğünü ertelemek istemeyen Havuç ve Simay, Meltem ve Haluk’tan yardım ister. Meltem, Sultan’ın kilo vermesine yardımcı olmak için herkesi diyete sokar. Artık Haluk ve Rıza dahil herkes, Sultan’a destek olmak için diyete girmiştir. Bu konuda en çok zorlanan Taş Fırın Haluk olacaktır. 

Bu konuda en çok zorlanan Taş Fırın Haluk olacaktır. Gönül, Tuna’nın kendisi hakkında yazdığı mesajı öğrenince çok sinirlenmiştir. Zero Tuna’nın kendini affettirmesi için tek bir şansı vardır!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv