Çocuklar Duymasın 46. bölüm fragmanı çıktı mı?

Çocuklar Duymasın 46. bölümü ile ekranlara geldi ve yeni sezona merhaba dedi. Çocuklar Duymasın 47. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Çocuklar Duymasın 46. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D'de ekranlara gelen Çocuklar Duymasın 46. bölümüyle yayınlanırken yeni sezona da merhaba dedi. Sevilen dizide yeni sezonda Simay karakterinin dahil olması diziye yeni bir renk kattı. Çocuklar Duymasın 47. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Havuç'un aşkı Simay, Haluk ve Meltem ile tanışmaya geliyor! Havuç'un sevgilisi herkes için merak konusu olur. Karadeniz kızı olan Simay, kimileri tarafından sempatik bulunsa da kimileri bu ilişkiyi onaylamayacaktır. Havuç ise aşkından büyük ikilem arasında kalacaktır. Yaz tatilinde Haluk’un başına çok kötü bir olay gelmiştir. Ancak Haluk, başından geçen bu kötü olayı herkesten saklar. Bu Haluk için o kadar büyük bir sırdır ki, Meltem’e bile söylemez. Haluk’un herkesten sakladığı sırrı büyük merak konusu olur.  Tuna, kızı Merve ile birlikte olan fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşır ve beklenmedik olaylar gerçekleşir. Merve'nin tüm uyarılarına rağmen fotoğrafı silmeyen Tuna, kızı tarafından mahkemelik olur.

Çocuklar Duymasın 45. bölüm özeti

Meltem, Haluk’tan sevdiği herkese sarılmasını ister. Çünkü çevresindeki herkes Haluk’u çok sevmektedir ancak ondan çok korkmaktadır. Bu vesileyle korkulacak bir insan olmadığını çevresindekilere göstermek isteyen Haluk, herkese sarılmaya başlar. Haluk’u bu şekilde görmeye alışkın olmayanlar büyük bir şok yaşar.  Öte yandan Haluk hiç yürümediği için Meltem onu yürütmeye çalışır. Meltem, Haluk’un çevresindeki herkesi organize eder. Haluk, iş yerinde İrem ve Tolga, evde de Meltem ve Zeynep yüzünden asla oturamaz. Gönül ve Tuna, çocukların karne gününe gidecektir. Çocukların karne günü Gönül ve Tuna arasında hangi tartışmanın çıkmasına sebep olacaktır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler