Çocuklar Duymasın 44. bölüm fragmanı çıktı mı?

Çocuklar Duymasın 43. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide nele roldu, Çocuklar Duymasın 44. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Çocuklar Duymasın 44. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Çocuklar Duymasın 43. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizi bu hafta da izleyenlerini ekran başına toplamayı başardı. Çocuklar Duymasın 44. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Çocuklar Duymasın 43. bölüm özeti

Meltem hayatında ilk kez Haluk’tan, kendisiyle ilgili önemli bir şeyi saklamaktadır. Meltem bu sırrını sadece Gönül ile paylaşır, zaten Gönül de aynı dertten muzdariptir. Meltem ve Gönül birbirlerine destek olurlar, ancak başlarına geleni Haluk’tan ve Tuna’dan saklarlar. Meltem ve Gönül’ün büyük sırrı merak konusudur. Öte yandan Gönül ve Tuna’nın evi ilaçlanınca, Gönül ve Tuna Meltem ve Haluk’un evinde kalır. Hep birlikte korku filmi izlerler. Ancak sonrasında herkes filmin etkisinde kalınca bir birinden komik anlar yaşanır. Sertaç, Halukların şirketini kurumsallaştırmaya gelince, ortalık karışır.

Çocuklar Duymasın 42. bölüm özeti

Meltem, Haluk’un telefonun şifresini değiştirir. Ancak öyle bir şifre koyar ki, Haluk’un telefonunu açması imkansız hale gelir. Haluk’un telefonundaki şifreyi açabilmesi için, Meltem’i ailesinden istediği günü hatırlaması gerekmektedir! Taş Fırın Haluk isteme tarihini hatırlamayınca birbirinden komik anlar yaşanır.Öte yandan Gönül’ün eski kocası Selami’nin genç sevgilisi olduğuna dair haberler gelir. Gönül bu meseleyi Meltem’le konuşunca Tuna çok kıskanır. Gönül, aynı Tuna’nın eski karısı Özlem gibi Selami’nin de eve gelmesini isteyince ortalık karışır!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv