Çocuklar Duymasın 43. bölüm fragmanı çıktı mı?

Çocuklar Duymasın 42. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Çocuklar Duymasın 43. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Çocuklar Duymasın 43. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın 42. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Sevilen dizi bu hafta da izleyicilerini ekran başına topladı. Çocuklar Duymasın 43. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Çocuklar Duymasın 42. bölüm özet

Meltem hayatında ilk kez Haluk’tan, kendisiyle ilgili önemli bir şeyi saklamaktadır. Meltem bu sırrını sadece Gönül ile paylaşır, zaten Gönül de aynı dertten muzdariptir. Meltem ve Gönül birbirlerine destek olurlar, ancak başlarına geleni Haluk’tan ve Tuna’dan saklarlar. Meltem ve Gönül’ün büyük sırrı merak konusudur. Öte yandan Gönül ve Tuna’nın evi ilaçlanınca, Gönül ve Tuna Meltem ve Haluk’un evinde kalır. Hep birlikte korku filmi izlerler. Ancak sonrasında herkes filmin etkisinde kalınca bir birinden komik anlar yaşanır. Sertaç, Halukların şirketini kurumsallaştırmaya gelince, ortalık karışır.

Çocuklar Duymasın 41. bölüm özet

Haluk ve Meltem, büyük bir iftar yemeği verir. İftara Haluk ve Meltem’in yakın çevresi, sevdiği herkes davetlidir. Taş Fırın Haluk’un en büyük hayali iftarda güllaç yemekken, hiç kimse güllaç getirmeyince bir birinden komik anlar yaşanır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi İrem ve Tolga’nın iftar yemeğine kavgalı bir şekilde gelmesi de ortalığı karıştırır. Tuna yeni bir reklam kampanyası için sunum yapacaktır. Günlerdir bu sunuma hazırlanan Tuna, Haluk yüzünden bir kaza geçirir! Öte yandan Hüseyin ve Şükrü ramazan davulculuğu yapmaya başlar. Haluk ve Meltem’in evlat edinecekleri çocukları Zeynep kaybolunca, herkes çok telaşlanır! Zeynep’in nerede olduğu büyük bir merak konusudur...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv