Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı - 40. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Çocuklar Duymasın 40. Bölümü ile ekranlara geldi. Nefeslerin tutulduğu bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı ve ayrıntılar bu sayfada olacak.

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı - 40. Bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve fenomen haline gelen Çocuklar Duymasın 40. Bölümü ile ekranlara geldi. Heyecan dolu bölüm sonrasında yeni fragmanı izleyiciler merakla bekliyor. Çocuklara Duymasın 41. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar bu sayfada olacak.

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölüm sonrasında herkes heyecan içinde gelecek haftaya dair ipuçlarını barındıran yeni bölüm fragmanını bekliyor. Çocuklar Duymasın 41. Böüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı - 40. Bölümde neler oldu?

Çocuklar Duymasın 40. Bölümde neler oldu

Haluk ve Tuna, Meltem ve Gönül için bir anneler günü sürprizi organize eder. Meltem ve Gönül sürprizi gördüklerinde çok mutlu olurlar. Birbirinden duygusal anlar yaşanır. Özellikle, evlat edinecekleri kızları Zeynep’in hediyesini gören Meltem gözyaşlarına hakim olamaz.

Öte yandan hep birlikte pikniğe gidilir. Eğlenceli başlayan piknik, Taş Fırın Haluk piknik yapan diğer insanlarla tartışınca gerginlikle son bulur. Özlem ve Sertaç’ın düğün günü gelmiştir. Haluk ve Gönül’ün nikah şahidi olduğu bu düğünde, özellikle Haluk’u çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

Çocuklar Duymasın 39. Bölümde neler oldu?

Haluk ve Meltem’in mühendis olan komşularının şirketi bir robot tasarlamıştır. Bu robotun testlerini yapmak için robotu Haluk ve Meltem’in evine getirirler. Yemek yapabilen, çay getirebilen, evi temizleyebilen bu robot bir anda Emine’nin en büyük düşmanı haline gelir. Emine işsiz kalacağını düşünür, Hüseyin ve Şükrü de bu yüzden robotu imha etmek için eve gelir ve bir birinden komik anlar yaşanır.

Halukların şirketinde ilk yardım eğitimi verilecektir. Meltem’in ısrarları sonucunda ilk yardım hocası eve gelir. Hep birlikte evde ilk yardım eğitimi alırlarken öyle bir şey olur ki, herkes ne yapacağını şaşırır. Öte yandan Haluk ve Meltem’in hayatında hiç beklenmedik bir gelişme yaşanır.

Çocuklar Duymasın 38. Bölümde neler oldu?

Meltem’in çok yakın bir arkadaşı, köpeğini birkaç saatliğine Meltem’e emanet eder. Arkadaşı köpeğine çok düşkün olduğu için, Meltem de köpeğe çok hassas davranır. Ancak köpeği Haluk’un gezdirmesine izin veren Meltem, başına geleceklerden habersizdir!

Haluk, köpeği elinden kaçırır. Taş Fırın Haluk bu durumu bir süre Meltem’den saklar. Herkes köpeği arar ama kimse bulamaz, sahibi köpeği almak için geldiğinde köpek hala ortada yoktur. Öte yandan Haluk’un yaptığı bir paylaşım, yakın çevresinde olay olur. Tüm takipçileri Haluk’un yaptığı paylaşımı konuşmaktadır. Birçok kişi Haluk’a kızarken, Meltem ise çok şaşkındır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv