Çocuklar Duymasın 40. bölüm fragmanında Anneler Günü sürprizi

Çocuklar Duymasın 40. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Çocuklar Duymasın 40. bölüm fragmanında gelecek hafta anneler günü konusunun işleneceği vurgulandı.

Çocuklar Duymasın 40. bölüm fragmanında Anneler Günü sürprizi

Kanal D'de yayınlanan Çocuklar Duymasın 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Gelecek hafta kutlanacak olan Anneler Gününün konu edileceği bölümde duygu dolu anlar yaşanacak.

Çocuklar Duymasın 40. bölüm fragmanı

"Anneler Günü" gelip çatıyor! Çocuklar Duymasın'da duygusal anlar yaşanıyor!Anneler Günü'nün yaklaşmasıyla Emine, Haluk'u uyarıyor! Meltem'in, Haluk'tan sürpriz bekleyeceğini söylüyor. Bunu duyan Haluk ise kolları sıvıyor ve Meltem'e hiç unutamayacağı bir sürpriz hazırlıyor.Meltem'in Anneler Günü'nü kutlayan Zeynep ise Meltem'i çok mutlu ediyor ve unutamayacağı bir gün geçirmesini sağlıyor.

Önceki bölümde neler olmuştu?

Haluk ve Meltem’in mühendis olan komşularının şirketi bir robot tasarlamıştır. Bu robotun testlerini yapmak için robotu Haluk ve Meltem’in evine getirirler. Yemek yapabilen, çay getirebilen, evi temizleyebilen bu robot bir anda Emine’nin en büyük düşmanı haline gelir. Emine işsiz kalacağını düşünür, Hüseyin ve Şükrü de bu yüzden robotu imha etmek için eve gelir ve bir birinden komik anlar yaşanır. Halukların şirketinde ilk yardım eğitimi verilecektir. Meltem’in ısrarları sonucunda ilk yardım hocası eve gelir. Hep birlikte evde ilk yardım eğitimi alırlarken öyle bir şey olur ki, herkes ne yapacağını şaşırır. Öte yandan Haluk ve Meltem’in hayatında hiç beklenmedik bir gelişme yaşanır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler