Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı - 32. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Çocuklar Duymasın 32. Bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölüm merakla bekleniyor. Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar haberimizde.

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı - 32. Bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Çocuklar Duymasın 32. Bölümü ile ekranlara geldi. Şimdi herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada olacak.


33. Bölüm Fragmanı

Bu akşam yayınlanan bölümüm ardından gelecek haftaya dair ipuçlarını barındıran 33. Bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı - 32. Bölümde neler oldu?

32. Bölümde neler oldu?

Beyaz saçları ile ilgili eleştiri alan Taş Fırın Haluk, farkında olmadan geri dönüşü olmayan bir yola girer!

Son zamanlarda çevresindeki herkesten beyaz saçları ile ilgili eleştiri alan Taş Fırın Haluk, farkında olmadan geri dönüşü olmayan bir yola girer! Dar Gömlek Tolga’nın aklına uyan Haluk, saçlarındaki beyazları koyultmak için bir şampuan kullanır. Fakat sonuç Haluk’u hiç de mutlu etmez.
Saçlarının yeni halini Meltem’den bile saklayan Haluk, şapka ile dolaşmaya başlar. Haluk’un yeni saçları büyük merak konusudur. Meltem, Gönül ve Tuna Haluk’un şapkasını çıkarmaya çalıştıkça bir birinden komik anlar yaşanır.

Öte yandan Gönül ve Tuna, Özlem ve Sertaç’ı yemeğe davet eder. Ailenin, Özlem’in Sertaç’tan ayrılmasını sağlayacak büyük bir planı vardır.

31. Bölümde neler oldu?

Büyük Buluşma Yaşanıyor!

Tutku, Meltem onun gerçek yüzünü ortaya çıkardığında bir söz vermişti. Geri dönecek ve Meltem’in korkulu rüyası olacaktı. Tutku sözünü tuttu, baştan aşağıya değişti. Bam başka bir insan oldu. Havuç’la samimi arkadaş oldu... Şimdi sıra ailenin içine girmesindeydi. Başta Haluk ve Meltem olmak üzere, günlerdir herkes, Havuç’un arkadaşı Alev’i merak ediyordu. Büyük buluşma sonunda yaşanıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv