Çocuklar Duymasın 31. bölüm fragmanı yayında mı?

Çocuklar Duymasın 30. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Sevilen dizide bu hafta neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Çocuklar Duymasın 31. bölüm fragmanı yayında mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın 30. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bu hafta dizide Tutku iyiden iyiye Havuç'un hayatına girer... Çocuklar Duymasın 31. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

İntikam için dönen Tutku yeni imajıyla Havuç'un hayatına giriyor! Haluk ve Meltem günlerdir ulaşamadıkları, sonradan ise Havuç'un bir kız arkadaşı olduğunu ve onda kaldığını öğrenmişlerdi. Bunun üzerine Havuç eve dönmüş ve ailesiyle hasret gidermişti. Havuç, yeni kız arkadaşıyla çok sık görüşmeye başlar. Hemen her gün onunladır ancak bilmediği bir şey vardır. Alev olarak tanıdığı kız arkadaşı aslında Tutku'dur. 

Bütün aile Havuç'un aklını başından alan bu kız arkadaşını merak etmeye başlar. Özellikle Müsteşar Kemal, onunla tanışmak için Haluk ve Meltem'in evinde bir aile yemeği düzenler. Bu yemekte herkes, Havuç'un kız arkadaşıyla tanışacaktır. Havuç, bu yemek davetini Alev'e yani Tutku'ya söyler. Peki Tutku bu yemeğe katılacak mı? Tutku'yu yemekte gören Haluk ve Meltem ne yapacak? Tüm olanlardan habersiz olan Havuç ise kız arkadaşının gerçek yüzünü gördüğünde ne yapacaktır?

Öte yandan Gönül ve Tuna, asla yalan söyleyemeyen Sertaç’ı, Haluk’ların evine getirince ortalık karışır. Sertaç aklından geçenleri direkt söylediği için Taş Fırın Haluk’u oldukça sinirlendirir.

​Çocuklar Duymasın 29. bölüm özeti

Bir süredir kendisinden haber alınamayan Havuç’a sonunda ulaşılır. Havuç bu süreçte, internetten tanıştığı bir kız arkadaşıyla vakit geçirmekte olduğu için kimseye haber vermemiştir. Taş Fırın Haluk küplere biner, Havuç’u eve çağırır. Kızın kim olduğu büyük bir merak konusuyken, Havuç babasının elinden zor kurtulacaktır.

Müsteşar Kemal, Havuç’un daha sorumluluk sahibi bir erkek olması için evlenmesi gerektiğini düşünür. Bunun için Havuç’un yeni arkadaşı bu esrarengiz kızla tanışmak ister. Kemal herkesi organize eder ve Havuç’a arkadaşını eve getirmesini söyler. Herkes merakla kızın gelmesini beklerken, Tutku ailenin mutluluğunu bozmak için kötü planlar peşindedir.

Öte yandan Tuna, Gönül’e sürpriz bir doğum günü organize eder. Haluk, Meltem, Tuna ve Gönül korku evine giderler. Birbirinden komik anlar yaşanır. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv