Çoban Yıldızı 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çoban Yıldızı 15. bölüm ile ekranlar geldi. Sevilen dizide neler oldu, yeni fragman yayınlandı mı? İşte detaylar

Çoban Yıldızı 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV'de ekranlara gelen Çoban Yıldızı 15. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta Ali ve Rüveyda hiçkimseyi dinlemeyerek bir araya gelmeye devam etti. Seyit ise aşkı için çare aramaktadır... Çoban Yıldızı 16. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Çoban Yıldızı 15. bölüm özeti

Seyit, Zühre’ye olan aşkını kalbine gömmek istemese de başka çaresi yoktur. Ali ve Rüveyda ailelerinin olası tepkilerine rağmen gizlice buluşmaya devam ederler. 
Fikret, Zekkar’ı hapisten çıkarmanın yollarını arar. Bu sırada Karakaya ailesinde Sırma’yı koruma görevini Zühre üstlenmiştir. Ancak Zekkar’ın bu konuyla ilgili bir şartı vardır…

Çoban Yıldızı 14. bölüm özeti

Bütün Karakaya ailesinin önünde Zühre’nin namusu tescillenmiştir. Ancak bu Zekkar’ı durdurmaya yetmez. İntikam hırsıyla herkesi karşısına alır. Fikret’in ise artık Zekkar’ın yaptıklarına tahammülü kalmamıştır, o da kılıçlarını çeker. Zühre’nin gidişini bir türlü hazmedemeyen Seyit ne yapacağını bilemez. Necmi saldırı sonrası Seyit’i yanına almak ister ama Seyit henüz kararını vermemiştir. Sırma kızının kim olduğunu öğrenirken yalnız değildir. Zekkar ona Sırma’dan daha önce ulaşacaktır. Bu hesaplaşma herkesin hayatında yeni bir dönemin başlangıcıdır. 

Dizinin konusu

Çoban Yıldızı, Niğde’de doğmuş büyümüş, güzeller güzeli Zühre’nin istemediği halde Kapadokya’da yaşayan, bölgenin zengin ve güçlü adamlarından Fikret Karakaya ile evlendirilmek istemesi ile başlar. Zühre, gücü kudreti elinde tutan Fikret Karakaya’nın karısı olmaya mahkum edilir. 
Dürüstlüğü, mertliği, değerlerine bağlılığıyla tanınan, yakışıklı taş ustası Seyit, Kapadokya’ya getirilen Zühre’yle bu süreçte karşılaşır. Ve bu karşılaşma, dermanı olmayan, tutkulu, büyüleyici bir aşka dönüşür. Ateş ve su kadar birbirlerinden uzak olsalar da, bu aşk onları o kadar yakınlaştırır. 
Özgürlükleri sevdalarıdır artık.
Seyit ile Zühre, aşkları önündeki engelleri kaldırma mücadelesine girerler. Ancak aşkları, değdikleri her yeri, herşeyi, yakıp yıkar, küle döndürür. Üstelik karşılarında Fikret Karakaya kadar güçlü bir engel daha vardır. 
Çoban Yıldızı, Zühre ve Seyit’in Kapadokya’nın masalsı dünyasında başlayıp, İstanbul’a uzanan, soluk soluğa izlenecek, gerilim dozu yüksek bir aşk hikayesi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv