Cesur Yürek 10. bölüm fragmanı yayınlandı

Cesur Yürek 10. bölüm fragmanı çıktı. Aksiyon dolu dizide neler olacağı merakla bekleniyor

Cesur Yürek 10. bölüm fragmanı yayınlandı
Show tv'de ekranlara gelen aksiyon dolu dizi Cesur Yürek'in 10. bölüm fragmanı çıktı. Yeni bölümde Ömer harekete geçiyor ve aksiyon yükseliyor. İşte bu haftanın ipuçları;

CESUR YÜREK 10. BÖLÜM FRAGMANI


Perşembe akşamı 10. bölümü ile ekrana gelecek "Cesur Yürek"te; Ömer Ferhat'ın Didem ve Ali'yi kaçırmasıyla harekete geçer. Ferhat ve Hüsrev'in bahsi bu sefer Didem ve Ali'nin hayatı üzerinedir. Ömer Enver'i ortaya çıkarmak için sırrını Berrin'le paylaşacak mı? Bradd'in gelişiyle masadakiler için yeni bir dönem başlıyor. Bradd bölgedeki ve masadaki sorunların arkasındaki kişiye ulaşmak için plan yapar. Tatar Ahmet kendisini vurduran kişiyi öğrendiğinde tepkisi ne olacak? Ömer ve Enver'in başlattığı cesur yürek operasyonunun akıbeti ne olacak?

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in başrollerinde Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal, Ruveyda Öksüz yer alıyor. Yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu ise Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

“Cesur Yürek”, heyecan dolu yeni bölümü ile her Perşembe saat 20.00'de Show TV’de.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv