Çatı Katı Aşk 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her perşembe akşamı Kanal D ekranlarının başına kitleyen Çatı Katı Aşk dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Çatı Katı Aşk 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Çatı Katı Aşk dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ÇATI KATI AŞK 7. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ÇATI KATI AŞK 6. BÖLÜM ÖZETİ...

Ayşen ve Ateş aşkı sorguluyorlar!

Ayşen ile Ateş birbirlerinden etkilenseler de, aşık olup olmadıklarını kendi içlerinde ve çevresindekilerle sorgulamaya başlıyorlar. Ayşen, hayatı boyunca hiç aşık olmadığı için nasıl bir duygu olduğunu anlamaya çalışıyor. Ateş ise, zenginliğin verdiği popülarite sayesinde hayatına giren kadınlardan aşık olabileceği çıkmadığı için tecrübesizdir. Ayşen kardeşleri ile, Ateş ise Emin ile konuşarak içlerindeki bu duyguyu çözmeye çalışıyorlar.

Bu sırada damat adayı Ömer, Ayşen ile yakınlaşabilmek için fırsat yaratmaya çalışır. Bu yüzden onu arkadaşının doğum günü partisine davet eder. Ayşen’in anne babası ve Demir, bu isteğe karşı çıkarlar; fakat, Saadet Hanım herkesi şaşırtarak son sözü söyler. Ayşen’in partiye gitmesine izin verir. Başta Ateş olmak üzere Saadet Hanımın bu çıkışı herkesi çok şaşırtır.

Ayşen ve Ateş, hissettikleri aşk duygusunu serbest bırakabilecekler mi? Ayşen, Ömer ile birlikte doğum günü partisine gidecek mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv