Çatı Katı Aşk 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Çatı Katı Aşk'ın 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

Çatı Katı Aşk 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Her perşembe akşamı izleyenleriyle Kanal D ekranlarında buluşan Çatı Katı Aşk dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

ÇATI KATI AŞK  4. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ÇATI KATI AŞK 3. BÖLÜM FRAGMANI

Ateş ve Yasemin'in düğün yapamadan evlendiklerini öğrenen Perihan bu duruma çok üzülür ve ikiliye unutulmaz bir düğün yapmak için mahalleliyle beraber kolları sıvar. Ancak Ateş ve Yasemin'in hareketleri Saadet'in şüphelenmesine neden olur. Saadet gerçeği öğrenmek için torunlarıyla beraber harekete geçer. Ateş ve Yasemin düğünü iptal etmek için ellerinden geleni ardına koymazken düğün hazırlıklarına gizli gizli devam etmek zorunda kalan Perihan'ın planı Ateş Ayşen, Demir ve Yasemin'i hiç beklenmedik olayların içerisine sürükler.

Ne yaparsa yapsın Ayşen'i evli olmadığına ikna edemeyen Ateş duygularında samimi olduğunu Ayşen'e ispatlamak için farklı yollar denese de Ayşen'in kolay kolay yelkenleri suya indirmeye niyeti yoktur. Demir ise Saadet'in talimatıyla ortakları araştırırken Ateş ve Yasemin'in evliliğin gerçek olmadığını öğrenir. Yavaş yavaş Yasemin'e karşı bir şeyler hissetmeye başlayan Demir acaba gerçeği ailesine söyleyip Yasemin'e olan duygularını görmezden gelebilecek midir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler