Çatı Katı Aşk 15. bölüm fragmanı çıktı mı?

Son dönemin sevilen dizilerinden Çatı Katı Aşk 14. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Çatı Katı Aşk 15. bölüm fragmanı çıktı mı, bu hafta neler yaşandı? İşte detaylar

Çatı Katı Aşk 15. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D'de ekrana gelen Çatı Katı Aşk 14. bölümüyle hayranlarıyla buluştu. Son dönemin beğenilen dizileri arasına giren yapım bu hafta da izleyicileri ekran başına topladı. Çatı Katı Aşk 15. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Çatı Katı Aşk 14. bölüm özeti

Yasemin’in ailesinin Yasemin’le, Ateş’in evli olduğunu öğrenmesi deprem etkisi yaratır. Ateş’in tarafında da işler karışır. Çünkü Gülriz de, Yasemin’in anne babasının Üzeyir ve Nedret olduğunu öğrenmiştir. 

Ayşen ise, Şenay’ın annesi olduğunu öğrenmenin şokunu yaşarken, Ateş’in bunu bildiği ve gizlediğini düşünerek büyük bir hayal kırıklığıyla kendini odasına kapatır. Ateş, Ayşen’e onu kandırmadığını anlatmak için elinden geleni yaparken, Yasemin’e kızan anne ve babası memlekete dönme kararı alırlar. Ateş kendini Ayşen’e anlatamamanın gerginliğiyle yalnız kalmak ister. Tabii Ateş’in hangi isteği tam olarak gerçekleşmiştir ki bu da gerçek olsun? O gece tanıştığı Şirin’le olaylı bir gece geçiren Ateş’in isteği kısmen yerine gelir. Fakat hiç olmak istemeyeceği bir yerde, olmak istemeyeceği şekilde geceyi Şirin’le geçirmek zorundadır…

Gülriz, Üzeyir ve Nedret’e her şeye en baştan başlamayı istemeyi teklif eder. Üzeyir’in teklifi kabul edip ilişkinin resmiyete dökülmesiyle Yasemin, Demir, Ateş ve Ayşen cephesinde işler daha da karışır. Şirin’in gelişi mahallede ve çatı katında büyük bir kargaşaya sebep olurken Ayşen’in kararı herkese büyük bir şaşkınlık yaşatacaktır.

Çatı Katı Aşk 13. bölüm özeti

Yasemin’in anne ve babasının gelmesi herkes için işleri karıştırmıştır. Demir ve Yasemin arasında alevlenen aşk ateşi ailenin gelmesiyle üzerine su dökülmüş küle dönerken Ateş ve Ayşen arasındaki büyük sırrın açıklanması da sekteye uğrar. Birbirinden gizli aşk yaşamaya çalışan çiftlerimiz için Üzeyir ve Nedret’in gelişi küçük bir kıyamet habercisidir. Daha önce Gülriz’le anne ve babası olarak Hilmi usta ve eşini tanıştıran Yasemin ve Ateş bu taraftan da sıkışmıştır. Demir’in kendini gösterme çabası, Ateş’in bilmeden attığı her adım sonrasında aileye karşı Demir’in önünü kapatırken Demir büyük bir plan içine girer. Ne yapıp edip Üzeyir’in gözüne girecektir; fakat, gecenin sonu istediği gibi gitmeyince Yasemin’in de gözünden düşme tehdidiyle karşı karşıya kalır…

Çatı Katı Aşk oyuncuları

Furkan Andıç,  Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz, Renan Bilek, Tülay Günal, Bedia Ener, Pelin Öztekin, Bülent Seyran, Burak Tamdoğan, Ebru Aykaç

Furkan Andıç'ın canlandırdığı Ateş Avcı karakteri hakkında;

Zengin ve güçlü bir aile olan Avcı ailesinin tek oğlu Ateş annesini daha bebekken kaybetmiş, halası Gülriz Hanım tarafından büyütülmüştür. Babası Asaf Bey’le küçüklüğünden beri yıldızı barışmayan Ateş’i bu hayatta gerçek anlamda seven bir kişi varsa o da halası Gülriz’dir. Gerek annesiz büyümenin gerekse bir dediği iki edilmemiş olmanın doğal sonucunda biraz şımarık bir gençtir.

Kadınlar arasında son derece popüler olan Ateş hiçbir zaman aşık olmamıştır çünkü Ateş aşk için hiçbir zaman çaba sarf etmesine gerek kalmadan tatlı dili, güler yüzü ve yakışıklılığı sayesinde istediği bütün kadınları kolayca elde edebilmiştir. Asaf Bey’in kendisiyle ilgili düşüncelerine tezat oluşturacak şekilde tıp fakültesini bitirmiş olmasına rağmen, kendini tutkusu olduğu ralliye adamış son derece de başarılı olmuştur.

Çatı Katı Aşk

Ezgi Şenler'in canlandırdığı Ayşen Yılma karakteri hakkında;

Yılmaz ailesinin bırakın üvey olmayı belki de öz çocuklarından çok kayırdıkları üvey kızları…Moda tasarım bölümünde okumaktadır... Ayşen, sadece Yılmazların değil bütün mahallenin göz bebeğidir. İlk dişinin çıkmasından, yürümesinden, konuşmaya başlamasından tutun da okuldaki müsamerelerine kadar bütün özel anlarında mahalleli tüm sıcaklığı ve samimiyetiyle Ayşen’in yanında olmuştur. O da bunları asla unutmamış büyüdükten sonra kendini mahallenin her işine koşmaya adamıştır.

Özellikle de mahallelinin  nişan, sünnet, mezuniyet gibi özel bir günü oldu mu? Muhteşem tasarımlar Ayşen’den…Ayşen’in, yer yer hayalperest ve renkli kişiliğe sahip olmasına rağmen, gözü parada, pulda, zenginlikte değildir.

Çatı Katı Aşk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv