Çatı Katı Aşk 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni dizilerinden olan Çatı Katı Aşk'ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni diziye dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Çatı Katı Aşk 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

9 Temmuz Perşembe akşamı ilk kez seyircileriyle Kanal D ekranlarında buluşacak olan Çatı Katı Aşk dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenleri nasıl bir dizi bekliyor? İşte yeni dizi Çatı Katı Aşk'a dair tüm detaylar...

ÇATI KATI AŞK 1. BÖLÜM FRAGMANI

ÇATI KATI AŞK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çatı Katı, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlar. Dayanışmayla ve birbirine tutunarak yaşayan bu aileye minik bir “yalan”la katılan Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarıyla sınanacak ama zaman içinde dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi göreceklerdir. Çatı Katı, hayata yeni atılanların, sırtında dünyaları taşıyanların, yuvayı ilmek ilmek örenlerin yani bizim, hepimizin hikayesidir aslında. Ama hepsinden öte bir aşk hikayesidir… Karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin’in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerinin hikayesidir. Hayat gençleri yine boylarından büyük dertlerle baş başa bırakırken, hasretini duyduğumuz bu aile, kuvvetli bağlarıyla her şeyin üstesinden gelip bir arada kalmayı başarabilecek midir?

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

Furkan Andıç (Ateş Avcı), Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz), Yiğit Kirazcı (Demir Yılmaz), Nilay Deniz(Yasemin Çetin), Renan Bilek (Celal Yılmaz), Tülay Günal (Perihan Yılmaz), Erhan Yazıcıoğlu (Asaf Avcı), Ebru Aykaç (Gülriz Avcı), Burak Tamdoğan (Filozof Emin), Pelin Öztekin (Süheyla Durmaz), Bülent Seyran (Şuayip Durmaz), Bedia Ener (Saadet Yılmaz)

DİZİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk ilk bölümüyle 9 Temmuz 2020 Perşembe günü yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler