Çarpışma 20. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı!

Sevilen dizi Çarpışma' nın 20. Bölüm Ön İzlemesi yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Çarpışma 20. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı!

Her perşembe akşamı izleyicisiyle Show Tv'de buluşan Çarpışma'nın 20. Bölüm Ön İzlemesi yayınlandı. Yeni bölümde seyircileri neler bekliyor? İşte Çarpışma 20. Bölüm Ön İzlemesi...

ÇARPIŞMA 20. BÖLÜM ÖZETİ VE ÖN İZLEME

19. Bölümde Yakup ile Meral'in sahnesi de izleyicinin dikkatini çekmişti. Meral, her zaman Kerem'i sevdiğini onu hiç sevmediğini söylemişti. Yakup'un kendisine yapılanlara karşı kinle dolan Meral, onu sopayla var gücüyle dövüyor. Yerde kıpırdayamayacak halde olan Yakup, Meral'in benzin döküp evi ateşe vermesini izliyor.

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 19. SON BÖLÜM ÖZETİ…

Yakup, Meral'in darp edilmiş haldeki fotoğrafını Kerem'e gönderir. Kerem fotoğrafı görünce çıldırır.Meral Kerem’in onu bulması için bulunduğu yerin konumunu mesaj olarak yollar. Kerem, Meral’i Yakup’un alıkoyduğu yerde bulur. Ancak Kerem’e tuzak kuran Yakup içinde Meral’in de bulunduğu arabayı hızla onun üzerine sürer. Ölümle yüz yüze gelen Kerem, son anda kurtulurken Yakup, Meral'le birlikte kaçar.

KADİR’E BÜYÜK TUZAK!

Ivan, para karşılığında Ahmet'i Adalı'nın arabasına bomba koyması için görevlendirir. Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem ile birlikte mahkeme çıkışı yola çıkar. Adalı, yolda giderken bir arabanın takip ettiğini fark eder. Kadir'i takip eden Ivan'ın adamları, yolda Kadir'e ve arabadakilere kurşun yağdırır. Kadir, hem arabayı kullanıp hem de saldırganlara ateş açar ancak bir süre sonra Ruslar arabanın etrafından uzaklaşır. Kadir, öfkeyle arabadan inerek saldırganlara ateş açar.

IVAN, BOMBAYI ÇALIŞTIRIYOR

Kadir, silahlı saldırın ardından Rusların bir anda uzaklaştıklarını görünce arabasına bomba yerleştirildiğini anlar. Zeynep, Kemre ve Cemre'ye dışarı çıkmaları için bağırmaya başlar. Bu sırada Ivan da, bombayı aktif hale getirmek için, bombanın bağlı olduğu telefonu arar.

MUCİZEVİ KURTULUŞ

Kadir’in geri dönüp koşarak Zeynep, Cemre ve Kerem’e arabadan çıkmaları için bağırır. Arabadakiler ne olduğunu anlamaya çalışırken birden bire bomba büyük bir gürültüyle patlar. Kadir büyük bir şok yaşarken silahlar çekilir. Mermiler havada uçuşmaya başlamıştır ortalık savaş alanına döner. Ancak Cansız’ın yaptığı son hamle, Zeynep, Kerem ve Cemre için mucizevi bir kurtuluşu gerçekleştirir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv