Camdaki Kız 62. bölümünde neler yaşandı?

Perşembe akşamları reyting rekoru kıran Camdaki Kız, akşam yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

Camdaki Kız 62. bölümünde neler yaşandı?

Müdavimleri hatırlayacaktır, geçtiğimiz bölümde Feride’nin tehditlerine boyun eğen Nalan, ani bir karar ile Hayri'yi terk etmiş; Sedat'a dönmüştü. Sedat hem sevgilisini hem de sevgilisinden olma bebeğini kaybedince teselliyi Nalan'ın kollarında bulmuştu.Tam da o dakikalarda tüm kadın izleyicilerin “Gördün mü Sedat Efendi” dediğini düşünüyorum.

Nalan, bir yol ayrımına geldi ve Hayri ve Sedat arasında seçim yapmak durumunda kalınca; Sedat'ı seçti. Hayri'nin baskılarına ve ısrarına rağmen tercihini Sedat'tan yana kullanan Nalan, eski hayatına kaldığı yerden devam etmeye karar verdi. İyi hoş, tamam dedik. Aman kızımız bir gün yüzü görsün, yüzü gülsün dedik. Dedik mi? En azından ben dedim… Dedim de ne oldu? Hayri herkese bela bir tip oldu.  Cana’nın ve karnındaki bebeğinin ölümü Sedat ve Nalan’ı daha da yaklaştırdı.Böylelikle dizide ilk oyuncu ayrılışı gerçekleşti. Cana’yı canlandıran Hande Ataizi diziden ayrılmış oldu. Ayrılık demişken gelecek bölümde de Feride ayrılıyor olacak. Geçtiğimiz hafta diziden ayrıldığına dair çıkan haberlere dizi oyuncularından Feride’ye verilen veda yemeğinden kareler sosyal medyaya yansıyınca ikna olduk. Diğer taraftan diziyle aynı adlı romanı okumuş olanlar az çok emel taşların ne zaman nasıl yerinden oynayacak bilebilir. Fakat işin bir başka ilginç noktası… Sedat anında, yaşadığı elim olaya karşın… Üç beş saatte… Hisleri nasıl bu denli hızla değişti?

Hoş Sedat bu, şaşırmamak lazım. Nalan'dan çocuk yapma fikri Sedat'a hiç olmadığı kadar doğru gelmeye başladı.  Feride’de Nalan ve Sedat'ın baş başa kalması için uygun ortamı hazırlamak için yine elinden geleni yaptı. Nalan; duygularıyla Feride arasında bir kez daha kaldı.  Ortalık bir günde nasıl olduysa normale dönünce, Sedat ve Nalan yaşadıklarının zekâtını verircesine bir de “Yetimhane” ziyaretine gittiler.Fikir güzeldi ancak Sedat ile örtüşmedi. Durumun psikolojisine ters ve çok erken yerleştirilmiş bir girişim oldu. Bir de şu Sedat’ın acısını, gazeteci arkadaşlar daha çok yaşadı, daha çok yazdı, acıdı, dertlendi. Hatta geçen haftadan beri bu konuda yazılanlarda en çok, şu cümleye güldüm. “Sedat yaşadıklarından derinden etkilendi” …

Şu cümleleri yazan arkadaşlar belli ki diziyi hiç izlemeden yazdı ya da kendileri daha derinden etkilendi... Zira adamın bırakın gün içerisinde derinden etkilenmesini, dizide gördüğümüz, yaşadığı o birkaç saat içerisinde günlük rutinine anında döndü. Valla izleseydiniz öyle derinden sarsılma vs yok çocuklar:) Sedat bildiğin Sedat:) Rafet Bey, hayatını düzene koymaya çalışan Sedat'ı otellerinden birinin başına getirirken, Muzo, en büyük sırdaşı olan Nalan'dan özür diledi. Dizinin final anında Nalan ve Sedat'ın yakınlaşması çarpıcı gelişmelerin olacağının ipuçlarını verdi. Feride’nin aslında torunu olan Nalan’ın babası kim? Gelen isimsiz telefonları açan kim? Çoğu zaman küfür edilerek merak edilen baba” kim? İşte bu sır da ortaya çıktı. Feride'nin erkek kardeşi yani Nalan'ın babası; Metin karakterini, usta tiyatrocu Engin Alkan canlandıracak.

Engin Alkan’ın canlandıracağı Metin yani Nalan’ın babası aslında kim? Hemen hatırlatayım, Feride'nin erkek kardeşi Metin; yeğenine tecavüz edince Feride'nin diğer kızı hamile kaldı. Doğan kız çocuğu Nalan. Yani Nalan aslında Feride’nin torunu…  Dizinin ilerleyen bölümlerinde Hayri’nin köydeki eşi de hikâyeye eklenir mi; izleyelim görelim. Peki Camdaki Kız’ın 29 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? Açıkçası meraktayım. Nalan eve dönüş kararında, Sedat’la yaşama kararında devam edecek mi? Nalan babasıyla nasıl karşılaşacak, neler yaşanacak? Feride bu bölümde diziden ayrılacak, nasıl ayrılacak? Hayri Nalan’ının başına bela mı olacak?  

Camdaki Kız’ın,63. yeni bölümü, 29 Aralık Perşembe, saat 20.00'de, Kanal D’de!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv