Camdaki Kız 39. Bölüm fragmanı! 38. Bölümde neler yaşandı?

Camdaki Kız 38. Bölümü ile ekranlara geldi. Herkes 39. Bölümde neler olacağını merak ediyor. Camdaki Kız 39. Bölüm fragmanı ve tüm detaylar…

Camdaki Kız 39. Bölüm fragmanı! 38. Bölümde neler yaşandı?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve önemli ölçüde izleyici kitlesine erişen Camdaki Kız 38. Bölümü ile ekranlara geldi. Şimdi ise 39. Bölümde neler olacağı merak ediliyor. Camdaki Kız 39. Bölüm fragmanı ve bütün ayrıntılar bu sayfada…

Camdaki Kız 39. Bölüm fragmanı! 38. Bölümde neler yaşandı?

Nadim Güç’ün yönettiği, senaryosunu ise Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek rol alıyor. 

38. BÖLÜMDE ELER OLDU?

Nalan, mantığı aksini söylese de kalbini dinleyerek tekrar Hayri ile görüşünce, Feride’ye yakalanır. Feride, Nalan'ın yalan söylemesi ve sonrasında Hayri'yle görüştüğünü öğrenince küplere biniyor. Nalan, Feride'den kurtulabilecek mi? Hayri'nin Nalan'a olan yakınlığı Feride'yi çileden çıkarır. Nalan, Hayri'nin Feride'den duyacaklarını tahmin eder ve daha da üzülür. Feride'nin Hayri'ye karşı söylediği sözler oldukça ağır olur. 

Camdaki Kız 39. Bölüm fragmanı! 38. Bölümde neler yaşandı?

Rafet, şirket giderlerini kontrol eder ancak, hesapta olmayan harcamalar Rafet'in dikkatini çeker. Rafet, depoya ödenen kirayı duyduktan sonra olayın peşine düşer. Sedat'ın araba koleksiyonu olduğunu öğrenen Rafet, Muzo ve Sedat'ı öfkeyle fırçalar. Levent, eniştesinin kumar borcu yüzünden ablasına para verecektir. Selen'in kurduğu planla ve Döndü'nün desteğiyle gerekli para bulunur. Ancak Levent, olayın sonunda tefeciler tarafından kaçırılır. 

39. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Camdaki Kız dizisinin 38. Bölümü ekranlara gelirken herkes gelecek bölümde neler yaşanacağını merak etmeye başladı. Soruların cevap bulacağı 39. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölümün bitmesinin ardından yayınlanması bekleniyor.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız 39. Bölüm fragmanı! 38. Bölümde neler yaşandı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv