Cam Tavanlar 3. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerin merakla beklediği yeni dizi Cam Tavanlar'ın 3. tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni diziye dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Cam Tavanlar 3. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni dizisi Cam Tavanlar'ın 3.tanıtım fragmanı yayınlandı. Seyircileri nasıl bir dizi bekliyor? İşte yeni diziye dair tüm detaylar...

CAM TAVANLAR 3. TANITIM FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

İş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile prestijli bir aileden gelerek her istediğini kolaylıkla elde eden, sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem’in (Kubilay Aka) tatlı, sert yarışı; intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılıcak.

DİZİDE KİMLER YER ALACAK?

Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimleri bir araya getirecek.

DİZİ HANGİ KANALDA VE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Cam Tavanlar dizisi 9 Haziran 2021 Çarşamba günü Show Tv ekranlarında yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler