Bu Şehir Arkandan Gelecek 14. bölüm fragmanı çıktı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Kısa sürede beğenilen dizide bu hafta neler oldu? İşte detaylar

Bu Şehir Arkandan Gelecek 14. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve başrollerde Leyla Lydia Tuğutlu ile Kerem Bürsin'in yer aldığı Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. bölümü yayınlandı. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin son bölümü yine beğenildi. Bu Şehir Arkandan Gelecek 14. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.


Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. bölümde neler oldu?

Derin’in gözleri önünde sinir krizi geçiren Aslı hastaneye kaldırılır. Derin, bu durumdan kendini sorumlu tutar. Ali ise elinde annesinin yüzüğü, sevdiği kadına evlenme teklifi etmek üzere harekete geçer. Ancak işler umduğu gibi gitmez. Yiğit, Seyit’i nakil sırasında kaçırarak Tekin’e karşı eline koz geçirdiğini düşünür. Amacı Derin’e ve şirketin çoğunluk hissesine sahip olmaktır. Ancak Tekin kolay lokma değildir. Yiğit hiç ummadığı bir anda dehşet verici bir sürprizle karşılaşacaktır. Tekin, Seyit’ten hesap sormaya gittiğinde, hayatını alt üst edecek bir gerçeği öğrenir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.


Ünlü boks menajeri Aydemir ve kızı Gülce, Ali’ye kancayı takar. Derin, turnuva maçı sırasında Gülce’yle gerilir. Kızın Ali’ye karşı tavırlarından hoşlanmaz. Şahin de Ali’nin onlarla çalışmasına kesinlikle karşıdır. Maddi sıkıntılar, çocuğunun geleceğiyle ilgili kaygılar ve Derin’in, Yiğit’e olan borcu Ali’nin kafasını karıştırır. Gülce’nin teklifi yüzünden babasıyla karşı karşıya gelir. Şahin’in Aydemirlerle olan derdi ise geçmişe dayanmaktadır. Ali’ye ya ben, ya onlar diye rest çeken Şahin’i büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir. 

Oyuncular: KEREM BÜRSİN (ALİ), LEYLA LYDİA TUĞUTLU (DERİN), GÜRKAN UYGUN (ŞAHİN), OSMAN ALKAŞ (RAUF), 
DEFNE KAYALAR, NİLPERİ ŞAHİNKAYA, ALİ YÖRENÇ, BURAK TAMDOĞAN, SEDA AKMAN, BERRAK KUŞ, BENGÜ ERGİN BALTA, HAKAN ÇİMENSER, SERKAN BÖREKYEMEZ, HAZAL BENLİ, CEMRE ÖKTEM, EMİR ÖZYAKIŞIR, SELİM TÜRKOĞLU, BARIŞ AKKOYUN

KEREM BÜRSİN KİMDİR?
KEREM BÜRSİN KİMDİR?
(d. 4 Haziran 1987, İstanbul), Türk oyuncu

Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır. Bürsin Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı. Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti. Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu.ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır.Ayrıca[8] Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü oldu.Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar. İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi. Çiftin ikinci reklam filmleri 2015 Eylül'de #yepyenibirjean etiketi ile gerçekleşti. 2016 da Serenay Sarıkaya ile birlikte üçüncü reklam filminde #yaşasınmavi etiketi ile rol aldılar. 2016 Ağustos'da Kerem Bürsin'in Mavi Jeans markasıyla anlaşması son bulmuştur.

LEYLA LYDİA TUĞUTLU KİMDİR?

(d. 29 Ekim 1989, Berlin) Türk model, oyuncu ve 2008 Türkiye Güzelidir.

Berlin'de doğdu. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızıdır. İlk okula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatuar da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuvarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Es-Es dizisinde İrem karakterini canlandırdı. Atvde yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırmşıtır. Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşmıştır.Sonra ise Tatlı İntikam dizisinde Pelin karakterini canlandırdı. Şu anda Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı "Bu Şehir Arkandan Gelecek" dizisinde Derin karakterini canlandırmaktadır.
LEYLA LYDİA TUĞUTLU KİMDİR?
Güzellik yarışması
Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye'nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton taktı. 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye'yi Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006'da Çin'de yapılan Miss Tourism Queen International'da 'Princess' ödülüne layık görülmüştür. Fashion TV Moda Oskarları 2007'de "Gelecek vaad eden model" seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler