Bu akşam televizyonda hangi diziler var? Televizyonda bu akşam neler var?

Dizi severlerin "bu akşam televizyonda hangi diziler var" sorusuna yanıtını bu içerikte derledik. Bu akşam televizyonda neler var? İşte günün (9 Aralık Perşembe) dizileri ve tv programları

Bu akşam televizyonda hangi diziler var?  Televizyonda bu akşam neler var?

Türkiye'de özellikle dizileri takip eden önemli bir kesim bulunuyor. Onlar için "Bu akşam televizyonda hangi diziler var" sorusunun yanıtını tek içerikte derledik. İşte televizyonlarda günün dizileri...

Bu akşam hangi diziler var? 09.12.2021

ATV  / 20:00 : Bir Zamanlar Çukurova / Yeni Bölüm

SHOW / 20:00 Güldür Güldür Show - Tekrar

STAR / 20:00 Benim Hayatım / Yeni Bölüm

TRT 1 / 20:00 Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı / Yeni Bölüm

KANAL D / 20:00 Camdaki Kız / Yeni Bölüm

FOX / 20:00 Misafir / Yeni Bölüm

TV8 / 20:00 MasterChef Türkiye / Yeni Bölüm

KANAL 7 / 19:00 Emanet / Yeni Bölüm

BEYAZ TV / 19:30 İntikam Dövüşü

Bir Zamanlar Çukurova 116.Bölümde neler olacak?

Lütfiye ve Betül'ü yeterince korkutan Abdülkadir, Vahap'ı da alıp gider. Ancak Lütfiye'nin işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Betül'ü, olanları kimseye anlatmaması konusunda tembihlerken, Abdülkadir'in Fekeli'yi öldürdüğünü kanıtlayacak deliller aramaya girişir. Züleyha'ya duyduğu aşkın imkansız olduğunu anlayan Fikret, teyzesini dinleyip Betül'le evlenmeyi kabul eder. Betül amacına ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, Fikret, Züleyha'yı kalbinden nasıl atacağını düşünmeye başlar. Nişan gününde gözlerini Züleyha'dan alamazken, Lütfiye, Züleyha'yı unutabilmesi için Çukurova'dan gitmesi gerektiğini söyler.

Vahap ve Abdülkadir'in Fikret'e kurduğu kumpası öğrenen Hakan, bu kez Abdülkadir'in gözünün yaşına bakmaz ve arkasından iş çeviren ikiliyle büyük bir tartışmaya girer. Vahap'ın kendisine ayak bağı olması Abdülkadir'i yeni bir karar almaya iter. Hakan'a gittikçe bilenen Vahap, onun canını yakmak için hedefine Züleyha'yı koyar. Gizlice Züleyha'nın odasına girecek kadar gözünü karartan Vahap'ı bu kez kimse durduramaz.

Benim Hayatım 6. Bölümde neler olacak?

Ali’nin evlenme teklifini Hayat tereddütsüz kabul eder. Ancak ikilinin mutluluğu çok uzun sürmez. Pınar’ın Ali’den hamile olması her şeyi değiştirir. Hayat Ali’yi artık görmek dahi istemez. Evden ayrılırken Ali’ye kasıtlı bir şekilde araba çarpar. Hayat’ın acısı dinmeden bir yenisi daha eklenmiştir.

Benim Hayatım 6. Bölümde neler olacak?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 12.Bölümde neler olacak?

Oruç’un mahzeninde bulduğu altınlara el koyan Karabay’ın altınları emanet ettiği Memlük Askerleri, Pietro’nun kumpası neticesinde öldürülmüş ve bu cinayet suçları da Oruç ve Leventlerinin üstüne atılmıştı. Oruç, altınları çalanları bulduğu takdirde gerçek katillerin ortaya çıkacağını öne sürerek zindandan kurtulmuş ancak İlyas’ı Karabay’a rehin vermek zorunda kalmıştı. Karabay ise Oruç’un geç kaldığını bahane ederek İlyas’ı idam sehpasına çıkarmıştı. Altınları bulup İlyas’ı idamdan kurtarmak için çabalayan Oruç sonunda altınların izini bulmuş ancak kendisini başarısızlığa uğratmak için gelen Sylvio ve adamları tarafından yolu kesilmişti. Oruç, Sylvio’yu atlatabilecek midir? Altınlar İskenderiye hudutlarından dışarı çıkmadan Pietro’nun adamlarını yakalayabilecek midir? İdam sehpasına çıkan kardeşi İlyas’ı kurtarmayı başarabilecek midir? Diğer taraftan Derviş’in izini bulan Meryem ve Hızır, Antuan’ın tuzağına düşmüş ve Pietro’nun esiri olmuşlardır. Sırlı kitabın peşinde olan Pietro, Derviş’in hayatına karşılık kitabı istemiş ancak kitabın yerini Hızır’dan öğrenemeyen Pietro, Derviş’e çevirdiği silahın tetiğini çekmiştir. Derviş ölecek midir? Meryem ile Hızır, Pietro’nun elinden kurtulabilecekler midir? Tüm bunların yanı sıra Meryem, Pietro’nun ağabeyi olduğunu nasıl öğrenecektir? Pietro’nun kardeşi olduğuna dair güçlü şüpheler edinecek olan Meryem’in bu durum karşısındaki tutumu hangi yönde şekillenecektir? Gelmesiyle İskenderiye’de dengeleri değiştiren Hüma’nın yeni eylemi ne olacaktır? Girişeceği eylemi neticesinde Firuze ile bir kez daha karşı karşıya gelecek olan Hüma’nın Firuze’yle olan mücadelesi nelere yol açacaktır?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 12.Bölümde neler olacak?

Camdaki Kız 23. Bölümde neler olacak?

Feride’nin isteği üzerine babasını takip eden Nalan, Adil ile Cana’nın buluşmasında babasıyla yüzleşir. Buluşmayı öğrenen Feride’nin ise aklında başka bir plan vardır. Adil’in mezarlık ziyaretiyle bazı ipuçları yakalayan Nalan, olayın iç yüzünü araştırmak için Hayri’nin yardımını ister. Rafet’in Melisa ile karşılaşma ihtimali, Muzo’nun yalanını gittikçe tehlikeli hale getirirken, Sedat da Melisa’dan kurtulmak için yeni hamleler yapar.

Camdaki Kız 23. Bölümde neler olacak?

Misafir 5. Final Bölümünde neler olacak?

Tüm gerçekler ortaya çıkınca Erdem geçmişin acısıyla mı yoksa geleceğin umuduyla yaşamayı mı seçecektir? Gece ise hayatına Güneş olarak devam edebilmek için Gece’nin suçlarının bedelini ödeyecek midir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv