Börü final bölümünde neler oldu? Börü sinema filmi ne zaman?

6 bölüm ekranlara gelen Börü final bölümüyle televizyona veda etti. Börü sinema filmiyle izleyicisiyle buluşacak. İşte detaylar

Börü final bölümünde neler oldu? Börü sinema filmi ne zaman?
Star TV'de yayınlanan Börü final bölümüyle ekranlara geldi. 6 bölüm yayınlanan Börü dizisi sinemada izleyicilerle buluşacak. Final bölümünde neler oldu, Börü sinema filmi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar

BÖRÜ FİNAL ÖZETİ


IŞİD, İstanbul Maslak'ta bir gökdelene büyük ve kanlı bir eylem yapmak üzereyken, orada tesadüfen bulunan Kaya mecburen ilk müdahaleyi yapmak zorundadır. 13 teröriste karşı tek başına, gecenin geç saatlerinde, bitkin bir halde BÖRÜ'deki arkadaşları gelene kadar dayanmak zorundadır. Sivillerin zarar görmesini engellemek zorunda olan Kaya'ya güç veren yegane şey, aynı örgütün katlettiği kız kardeşinin intikamını alma tutkusudur.  Bu esnada ise ülkede bazı çarklar dönmeye başlamış, 2016 senesinin ortasında Türkiye Cumhuriyeti'nin karşılaştığı en büyük ve sinsi tehlikelerden biri sessizce bir kasırgaya dönüşmek üzeredir. Gölge savaşında mahşer, artık son evresine girmiştir. Gün, 15 Temmuz 2016'dır.

Börü 5. bölüm özeti

Karanlığın artarak her yeri sardığı 2016 bahar aylarında, Kemal kendi ele aldığı gizli bir görevle tim içindeki gerilimi arttıracaktır. Efsanevi komutan Osman Alan'ın bildiği şeyler sır düğümlerini çözebilecek bilgilerdir ancak içeriden ve dışarıdan artan baskı BÖRÜ'ye her aşamada engel olmaya çalışmaktadır. Devlet mühimmatına yapılan yabancı kökenli bir saldırı ise tüm planları alt üst edecektir.
Börü final bölümünde neler oldu? Börü sinema filmi ne zaman?
BÖRÜ SİNEMA FİLMİ NE ZAMAN?

6 bölümlük bir proje olan dizi son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin devamı olarak planlanan sinema filmi izleyiciyle buluşacak. Yapım şirketi henüz film için tarih vermese de bu yıl sonbahar döneminde filmin vizyona girmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv