Bodrum Masalı 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bodrum Masalı 41. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Bodrum Masalı 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'de ekranlarında izleyiciyle buluşan Bodrum Masalı 41. bölümle yayınlandı.. Bu haftaki bölümde Su ile Ateş gerçekleri öğreniyor... Bodrum Masalı 42. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.


Bodrum Masalı 41. bölüm özeti


Evren’in, Bodrum’dan gönderilmesinin yankıları sürüyor; Ateş ile Su bu gerçekle başa çıkmaya çalışıyorlar. Yıldız ile Maya arasındaki büyük yüzleşme ise gizli kalmış gerçekleri ortaya çıkarıyor!

Bora, kendi arkasından iş çevirdiğini anladığı Gözde ile Evren’i hedef almış; Evren’i bitirmek için harekete geçmişti. Planında en büyük desteği düşman olarak belirlediği Faryalı ve gençlerden almıştı. Faryalı saysesinde Lal ile birlikte Evren’i tuzaklarına düşürmeyi başarmışlardı. Fakat Faryalı, Bora’nın Evren’e zarar verebileceğini düşündüğü için onu engelleme girişiminde bulunmuştu. Bunun üzerine Bora, Evren’in Bodrum’dan gitmesi gerektiğine karar verir. Evren’in Bodrum’dan gönderilmesi, başta Su ile Ateş’i derin bir acıya boğar. Herkesin babalarından nefret etmesi ve ona karşı yapılan planlar, ikiliyi çaresiz bırakır. Ateş ile dertleşen Faryalı, ondan desteğini esirgemez ve asıl şimdi bir adam olduğunu dile getirir. Öte yandan Su’nun Londra’daki müzik okuluna kabul edilmesi, onun için yeni bir başlangıç olabilecektir. Kelebek’in hiç yanaşmadığı bu fikir, ikilinin birbirlerine olan aşklarının gücünü ortaya çıkarır.

Yıldız ise artık Maya ile yüzleşmenin zamanı geldiğini düşünür. Düşüncelerini sakınmadan dile getiren Yıldız, Maya’nın büyük bir şaşkınlık yaşamasına sebep olur. Yıldız, Maya’nın Faryalı’ya olan duygularından emindir ve bundan oldukça rahatsızdır. Maya ise artık hiçbir şeyi saklamama taraftarıdır ve Faryalı’yı yıllarca beklediğini ve bekleyeceğini itiraf eder.

Bodrum Masalı 40. bölüm özeti

Bora, Amerikalı Jefferson’la görüşmesini engellemek için Evren’i kaçırmış, silahını doğrultmuştur. Bir yandan Lal ve Muzo da Jefferson’ı oyalamaktadır. O ana kadar bu plana yardım eden Faryalı, Bora’nın kötü şeyler yapabileceğini hisseder ve onu durdurmaya karar verir.

Londra’daki müzik okuluna kabul edildiği haberini alan Su çok heyecanlanır ama Kelebek’in buna nasıl tepki vereceğini bilemez. Haydar’ın hastalığı herkesi perişan eder. Kendisi ise her şeyden habersiz, Üzüm’e evlenme teklif eder. Üzüm’ün kararını ise hiç beklenmedik biri etkilemektedir. Onu ikna etmek gençlere kalmıştır. Başındaki beladan kurtulan Bora, Maya’ya duygularını açıkça söyler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv