Bizim Hikaye 24. Bölüm Fragmanı - 23. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Bizim Hikaye heyecan dolu yeni bir bölümle ekranlara geldi. Yayınlanan bölüm sonrasında herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Bizim Hikaye 24. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar bu sayfada.

Bizim Hikaye 24. Bölüm Fragmanı - 23. Bölümde neler oldu?

FOX TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye nefeslerin tutulduğu 23. Bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan bölüm sonrasında herkes gelecek hafta neler olacağını merak ediyor. Bizim Hikaye 24. Bölüm Fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

24. Bölüm Fragmanı

Bizim Hikaye’de 23. Bölüm sonrasında herkes yeni bölümde neler olacağı ile ilgili olarak sosyal medyada ve internet sitelerinde arama yapıyor. 24. Bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Bizim Hikaye 24. Bölüm Fragmanı - 23. Bölümde neler oldu?

23. Bölümde neler oldu?

Böbreği çalınan Fikri’nin durumu git gide kötüleşmektedir. Bu durumdan sorumlu Yeliz ise Filiz’in öfkesine maruz kalır. Yeliz durumdan haberi yokmuş gibi görünmeye çalışsa da Filiz onu hayatlarından çıkarmakta kararlıdır.

Organ mafyasına bulaşan Yeliz, işlediği bu suç sebebiyle hapse girme tehlikesiyle yüz yüzedir. Elibollar’ın da güvenini kaybeden Yeliz, çareyi Cemil ile bir anlaşma yapmakta bulur. Acaba Yeliz bu işten sıyrılabilecek midir?

Filiz, hala o yokmuş gibi davranan Barış’la konuşmanın yollarını aramaktadır. Filiz’i hayatından çıkarmakta kararlı olan Barış sadece Filiz’de değil, ailenin geri kalanına da benzer davranışlar sergiler. Fakat Fikri’nin durumunun kötüye gitmesi Barış’ın aileden kopmasına engel olur. Filiz’in aklının hala Barış’ta olduğunu anlayan Cemil ise Yeliz’in teklifini kabul ederek bir kez daha mesleğini tehlikeye atar. Filiz’i elde etmek için büyük riskler alan Cemil sonunda aşkına karşılık bulabilecek midir?

Esra ile kaçma planları yapan Hikmet inadı bırakmaz. Ailesini karşısına alan Hikmet, Esra’yı da zor durumda bırakır. Esra ise karmaşık duygular içerisindedir. Acaba Hikmet bu imkânsız aşktan vazgeçecek midir?

Ferda’ya bakmak zorunda kalan Tülay, bir yandan da Filiz’e destek olmaya çalışır. Ferda ise Tülay ve Tufan’ın sinirlerini daha da zorlamaktadır. İki kadın arasında kalan Tufan iyice zorlanmaya başlar.

Babasını kaybetme korkusu taşıyan Filiz, bir yandan da ailesindeki sorunlarla boğuşmaktadır. Yeni yaşamına git gide alışan Barış ise, Filiz ve Cemil’in birbirlerine gerçekten yakınlaştığına inanmaya başlar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv