Bizim Hikaye 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 13. bölümüyle ekrana geldi. Sevilen dizide bu hafta neler oldu? İşte detaylar

Bizim Hikaye 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Bizim Hikaye 13. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Perşembe akşamları yayınlanan dizide bu hafta Filiz ve Barış sonunda birlikte hareket etmek zorunda kaldı. Barış sonunda Filiz'e kendini anlatma fırsatı bulur ve gerçekleri anlatır... Bizim Hikaye 14. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Çıktığında burada olacak.


Bizim Hikaye 13. bölüm özeti

Kiraz’ın aniden yükselen ateşi, Filiz ve Barış’ın yine beraber hareket etmelerine sebep olur. Kiraz’ı bekledikleri sırada, Barış kendini açıklamaya çalışır ama Filiz’in ona ördüğü duvarlar en büyük engelidir. Ancak Barış yine de pes etmez. Şeyma’nın yaşadığı şok, onu yeniden eve kapatır. Şeyma içindeki enerjiyi atabilmek için, kendini ev işlerine verir. Bundan en zararlı çıkan ise Fikri olur. Fikri çareyi evden kaçmakta bulur, ama dışarıdaki hayatın çok da kolay olmadığını öğrenir. Rahmet, Müjde’den gizleyerek Duygu’nun doğum gününe gider. Ancak bu programın sonu Rahmet için kötü biter. Rahmet kendini karakolda bulurken, onun imdadına yetişen yine Müjde olur. Barış, evin parasını tamamlamak ve Basri’yi göndermek için Ali ile bir işe daha girer. Filiz’in yardımına koşmak için sadece kendini değil, Hikmet ve Rahmet’i de farkında olmadan büyük bir tehlikenin içine sokmuştur.

Bizim Hikaye 12. bölüm özeti

Filiz ailesini bir arada tutmak için kontrolü yeniden ele alır. Barış da kendini Filiz’e affettirme çabası içindedir. Ama Filiz onun yeniden hayatına girmesine izin vermez. Aniden Elibol ailesinin kapısını çalan bir akraba, ev üzerinde hak iddia ederek herkesi şaşkınlığa uğratır. Filiz ve kardeşleri evsiz mi kalacaklardır. Üniversite hocası Erkan da Rahmet’e bir matematik yarışmasına katılması için teklifte bulunur. Müjde bu tekliften hiç hoşlanmazken, Rahmet kendini bambaşka bir dünyanın içinde bulur. Hikmet de hala içini kemiren Asım şüphesinin peşinden gitmektedir. Asım’ın babası olup olmadığını kanıtlamak için bulduğu bütün çözümler sonuçsuz kalır. Ancak son anda aklına gelen bir fikir, onu sonuca çok yakınlaştırır.  Fikri, Şeyma’nın evinde rahat hayatını sürdürmeye devam ederken, Tülayların evinde meydana gelen bir kaza, hepsinin soluğu kahvede almalarına sebep olur. Barış tüm bunların dışında kalmaya daha fazla dayanamaz. Barış’ın hamlesi, Filiz’le ilişkilerini ciddi anlamda değiştirecektir.

Bizim Hikaye 11. bölümde neler oldu?

Barış’ın adından sonra bir de ailesi hakkında kendisine yalan söylediğini anlayan Filiz, Kiraz’dan öğrendiği gerçeklerle yıkılır. Ablalarının yaşadığı hayal kırıklığı, Rahmet ve Hikmet’in de Barış’a tavır almasına sebep olur. Ancak Barış pes etmeyecektir. Çocukların sorumluluğu kendisine fazla gelen Şükran, İsmet’i Filiz’e bırakarak yine onları terk eder. Bu durum küçükler için yıkım olurken, Filiz kendi sıkıntısının yanında, bir de onları toparlamaya çalışmakla uğraşır. Haşim’in de eve gelmesiyle iyice rahatı kaçan Fikri’nin başında bir dert daha vardır; Şeyma dışarı çıkmaya günden güne daha da alışmaktadır. Fikri, Şeyma’yı yolundan döndürmek için türlü oyunlar oynar. Ancak Şeyma, dışarının tehlikelerine karşı iyice gözünü karartmıştır. Filiz, Fikret’in okulda başına açtığı beladan onu kurtarmaya çalışırken, hiç tanımadığı biri imdadına yetişir. Filiz bu yabancıya karşı borçlanırken, kendini hiç beklemediği bir olayın içinde bulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler