Bir zamanlar Kıbrıs 2. bölüm fragmanı çıktı mı?

Bir zamanlar Kıbrıs ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yeni dizide ilk bölünde neler oldu, Bir zamanları Kıbrıs 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Bir zamanlar Kıbrıs 2. bölüm fragmanı çıktı mı?

TRT1'in yeni yapımı Bir zamanlar Kıbrıs ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni dizi ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Kıbrıs'ta Türklere karşı yapılan zulmü konu alan dizi heyecanla takip edildi. Bir zamanlar Kıbrıs 2. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Bir Zamanlar Kıbrıs ilk bölümde neler oldu?

Yitirilen hayatlar, paramparça olan aşklar ve varoluş mücadelesi 1963 yılında adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk’ün lideri haline gelir. Kıbrıs’ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye’den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa’da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.

"Bütün dünya bunları izledi ama seyirci kaldı"

26 bölümden oluşan ve Kıbrıslı Türklerin var oluş mücadelesini anlatan diziye ilişkin, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Soykırım, vahşet zulüm. Bütün dünya bunları izledi ama seyirci kaldı. Dünya kamuoyu yaratması bakımından fevkalade yerinde bir karar" dedi.

Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları

Senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu gibi isimler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv