Bir Zamanlar Çukurova 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Başarılı dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın 32. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte tüm detaylar..

Bir Zamanlar Çukurova 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Her hafta perşembe akşamı izleyicisini ekran başına kitleyen Bir Zamanlar Çukurova'nın 32. Bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenlerini bu hafta neler bekleyecek? İşte  Bir Zamanlar Çukurova'nın 32. Bölüm fragmanı...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 32. BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 31. BÖLÜM ÖZETİ

Demir, Yılmaz'a sinirlenip Ercüment'i de ortada bırakıyor. Ercüment, Yılmaz ile tanışıyor ve beraber fabrika gezmeye gidiyor. Yılmaz, Demir'in teyzesinin oğlu olan Ercüment'e Çukurova'da yaptığı işleri anlatıyor. Hatta Ercüment yurtdışı pazarı için Yılmaz'a yardımcı olabileceğini söylüyor. Fadik, Ercüment'ten hoşlanmaya başlıyor. Onun için süslenen Fadik herkesin dikkatini çekiyor. Mutfakta eğlence Seher'in gelişi ile bitiyor. Saniye, Seher'i iğneli sözlerle taciz ediyor. Ama Seher de susmuyor. Saniye, Seher'in çenesini tutup ona haddini bildiriyor. Ayrıca Hünkar, Gülten'i konağa getiriyor. Züleyha onu görünce çok sinirleniyor ve Gülten'i kovuyor. Ama Hünkar, Gülten'in kalacağını söylüyor. Gülten de istemiyor ama Hünkar'ın onu dinlemeye niyeti yok. Demir de Züleyha'yı tersleyerek, Hünkar'a arka çıkıyor. Züleyha, Demir'in bu hareketlerine çok kızıyor. Demir'in öfkesinin sebebi de Cengaver.

YILMAZ DEMİR'İN HAYALLERİNİ YIKIYOR

Cengaver'in tesisin hisselerini Yılmaz'a satması Demir'i kızdırıyor. Ayrıca Demir, Cengaver'in ve eşinin suçsuz olduğunu anlıyor. Züleyha ile Yılmaz aşkını anlatanların onlar olmadığı ortaya çıkmış oluyor. Demir'in en büyük hayali artık Yılmaz'ın elinde. Hünkar oğluna sakin olmasını ve hayalinden vazgeçmesini söylüyor. Ama Demir, Yılmaz'ı ailesinin önündeki en önemli engel olarak görüyor. Bir de akşam yemeğinde Ercüment, Yılmaz'ın kendini Demir'in ortağı olarak tanıttığını duyunca iyice Yılmaz'a karşı doluyor.

MÜJGAN'IN ENDİŞELERİ

Yılmaz da yemek masasında Ercüment'ten söz ediyor. Müjgan Demir'in adını duyar duymaz bakışları ile tavrını gösteriyor. Gözleri dolu dolu Yılmaz'ın anlattıklarını dinliyor. Yılmaz, Müjgan'a ‘bir şey olmadı' diyerek onu sakinleştirmeye çalışıyor. Fekeli, Müjgan'ın Yılmaz'a güvenmesini istiyor. Üstene Yılmaz, Müjgan'a uzatmamasını söyleyince, Müjgan Yılmaz'ın Fekeli'nin fenalaştığı gün Demir'in yanına gitmek istediğini anlatıyor. Fekeli, Yılmaz'a fevriliği ile ilgili nasihatte bulunuyor.

DEMİR İLE SEHER AYNI YATAKTA

Demir ile Züleyha arasında kavgalar bitmiyor. Demir, Züleyha'ya Yılmaz'ın aşkının gerçek olmadığını söylüyor. Kendini yapayalnız hisseden Züleyha oğlundan ayrı kalmanın acısıyla sık sık sorun çıkarıyor. Demir ise büyük pişmanlık yaşayacağı bir olay yaşıyor. Seher ile yakınlaşan Demir, sabah uyandığında karşılaştığı manzara ile şok oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv