Bir Zamanlar Çukurova 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 19. bölümü yayınlanırken, izleyenler 20. bölümü merak etti. 20. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte tüm detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın 20. bölümünün fragmanı yayınlandı mı? 20. bölümün fragmanı henüz yayınlandı. 20. Bölüm Fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova 20. Bölüm Fragmanı



19. Bölüm Özet

Çukurova'da sesler yükseldi! Gizlediği sırların ağırlığıyla sessiz kalanlar, gerçekleri haykırıyor, yer yerinden oynadı. Züleyha'nın Demir'e "Karısını elinden aldığın bir şoför parçasının, buraya, Çukurova'ya bey olmasını hazmedemiyorsun" cümlesi hangi felakete gebe oldu. Kimsenin duymasını istemediği bu gerçeği, Yaman Züleyha'dan duydu. Yılmaz ile Müjgan yakınlaştı. "Başımı öne eğmem acım içime aksın diyedir. Acımın bütün çığlıklarını kalbimde sakladım ben" diyen Fekeli yıllardır kapalı kapılar ardında kalan gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçti.

18. Bölüm Özeti

Çukurova'da taşlar yerinden oynadı! Demir Yaman, büyük sırlarının tek ortağı annesi Hünkar'dan hangi gerçeği gizlemeye çalışıyor? Son nefesini vermeden Hünkar'la görüşmek isteyen Hüsamettin Sözübir'in söyleyemeden öldüğü gerçek, cenazesinde mi ortaya çıkacak? "Benim bir şey yapmam lazım" diyen Yılmaz kendine yeni bir rota çiziyor. Yılmaz'ın "Bundan sonra Züleyha diye biri yok. Benim için artık yoksun Züleyha" cümleleri kimi üzüp kimi mutlu edecek? Demir, Züleyha ve Adnan bebeğin seyahatleri talihsiz bir heyelan felaketiyle son buluyor. Adnan bebeği kurtarmak için kendi canını tehlikeye atan Demir, toprak altından kurtulabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv