Bir Peri Masalı 3. bölüm fragmanı yayınladı! İzleyenleri ekrana kilitleyecek

Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve Merve Akçay’ın yönetmen koltuğuna oturduğu Bir Peri Masalı dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı.Yeni bölümde neler yaşanacak?

Bir Peri Masalı 3. bölüm fragmanı yayınladı! İzleyenleri ekrana kilitleyecek

Yeni sezonun konusu ve oyuncu kadrosuyla iddialı olduğu “Bir Peri Masalı” dizisinin 3. bölüm Fragmanı yayınlandı.

FOX TV, geçtiğimiz haftalarda diziyi seyircilerle buluşturmuştu. İlk iki bölümüyle izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizi yayınlandığı günden itibaren yoğun ilgi gördü.

Dikkatleri üzerine çeken “Bir Peri Masalı” dizisi hakkında merak edilenler haberimizde…

Bir Peri Masalı dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınladı!

Başrollerde Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in olduğu bu dizinin konusu nedir?

Sıradan bir hayat süren Zeynep'in(Alina Boz) doğum gününde bir çanta dolusu para bulması bütün hayatını değiştirir. Bulduğu parayı eski hayatını geride bırakıp kendine zengin bir imaj vermek için kullanmaya karar veren Zeynep, gözde bekar Onur Köksal'ı(Tarık Emir Tekin) hedef alır ve hem onu hem de Köksal ailesini cezbetmeye çalışır. Fakat Zeynep, cemiyete girmenin masallarda olduğu kadar basit olmadığı gibi geçmişinden kaçmanın da kolay olmadığını görecektir.

Dizinin kadrosunda kimler var?

Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Kadir Çermik, Baran Bölükbaşı, Okan Urun, Tülin Ece, Şener Savaş, Canan Atalay ve Müfit Kayacan gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer alıyor.

Yayınlanan ilk bölümde, sıradan bir hayat süren Zeynep’in doğum gününde bir çanta dolusu para bulması bütün hayatını değiştirir. Bulduğu parayı eski hayatını geride bırakıp kendine zengin bir imaj vermek için kullanmaya karar veren Zeynep, gözde bekar Onur Köksal’ı hedef alır ve hem onu hem de Köksal ailesini cezbetmeye çalışır. Fakat Zeynep, cemiyete girmenin masallarda olduğu kadar basit olmadığı gibi geçmişinden kaçmanın da kolay olmadığını görecektir.

Bir Peri Masalı dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınladı!

İkinci bölümde ise, Onur ve Bige’nin nişan haberi yalnızca Zeynep’in planını değil, duygularını da altüst eder. Zeynep, Köksal ailesini farklı bir koldan fethetmeye karar verse de içten içe hala onunla Onur’u kaderin bir araya getirdiğine inanmaktadır. Alp ve paranın gerçek sahipleri ise Zeynep’i bulmak üzeredir.

İlk 2 bölümü seyircilerle buluşturulan dizinin 3. Bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Yeni bölümde neler olacak?

Bir Peri Masalı dizisi 12 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’da FOX TV’de ekranlara gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv