Bir Aile Hikayesi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Bir Aile Hikayesi 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Bir Aile Hikayesi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta cumartesi günü Fox Tv ekranlarında buluşan Bir Aile Hikayesi 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen hafta cumartesi  en son 8. bölümüyle ekranlara gelen dizinin seyircilerini bu hafta neler bekleyecek? İşte Bir Aile Hikayesi 9. bölüm fragmanı ve tüm detaylar...

BİR AİLE HİKAYESİ 9. BÖLÜM FRAGMANI

BİR AİLE HİKÂYESİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 8. BÖLÜM ÖZETİ

Reyhan ve Cem, çocuklarla birlikte dede ziyaretine gider. Ancak Tuğrul, Mahur'u hiçbir zaman torunu olarak benimsememiştir. Tatsız gecen ziyaret sonunda Reyhan, tüm ailenin hayatını etkileyecek önemde bir karar alır. Annesinin ondan sakladığı sırrı öğrenen Mahur, bir süreliğine evden uzaklaşmak ister. Berk, kardeşini yalnız bırakmaz ve onu Şile'deki dededen kalma eve götürür.

Annesini teselli etmek için evde kalan Beste, bir an önce kardeşlerinin yanına gitmek istemektedir. Yardımına Erdem koşar. Çiçeği burnunda iki sevgili Şile'ye doğru yol alır.

Mahur bu evde, annesiyle ilgili daha önce bilmediği bir sır daha öğrenecektir. Artık hayatında başka sır istemeyen Mahur, Şakir'den güvence alır. Ancak hiç beklemedikleri bir anda Şakir’i görmeye gelen biri, Mahur'da şok etkisi yaratacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv