Bir Aile Hikayesi 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı!

Fox Tv' nin sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi' nin 8. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. İzleyenlerini bu haftaki bölümde neler bekliyor? İşte detaylar...

Bir Aile Hikayesi 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı!

Her hafta cumartesi ekranlara gelen sevilen dizi Bir Aile Hikayesi'nin 8. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

BİR AİLE HİKAYESİ 8. BÖLÜM 1. FRAGMAN VE ÖZETİ

Yeni bölüm fragmanında; gerçekleri öğrenen Mahrur annesine ile arasındaki bağları koparıyor. Son bölümde ise; Cem yoğun mesaileri yüzünden artık ev ile eskisi kadar ilgilenemiyor. Reyhan sonunda çok istediği musiki korosuna yazılırken Mahur ve Berk arasındaki çekişme evin huzurunu kaçırıyor. Beste Erdem'in eski karısı Ceylan'dan duydukları karşısında şoke oluyor. Derya'nın taktiği işe yarıyor ancak Berk'in oyun yazarı ile yakınlaşması keyfini kaçırıyor.

BİR AİLE HİKAYESİ İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 7. BÖLÜM ÖZETİ…

Berk, Derya’ya provadan sonra yemeğe çıkma teklif eder. Derya reddeder. Berk şaşırmıştır. Berk’e alması gereken bir ders daha olduğunu söyler. Berk ne olduğunu sorunca, Derya, “dün aramızda yaşananlar asla bir daha yaşanmayacak” diye cevap verir. Berk’in şaşkınlığı bir kat daha artmıştır ona “neden ki” diye sorar. Derya, “sen benim kocamsın ben de senin ölmüş karın. Aynı oyundaki gibi. Karına nasıl dokunamıyorsan bana da dokunamayacaksın” der. Berk şaşkınlıktan dilini yutmuş gibidir. Bu kez Derya ona “Nasıl hissediyorsun” diye sorar. Berk’in yüzünde şaşkın ifadeyi çok seven Derya “Güzel. Kullan bunu” diyerek yanından kalkıp gider.

MAHUR YENİ OKULUNDA

Cem ve Reyhan yeni okula gitmesi için ikna ettikleri Mahur’u okula getirir. Öğretmeninin kapısını çalıp Mahur için bir şans daha istediklerini söylerler. Öğretmeni memnun olmuştur. Mahur’u konuşmak için yanına davet ederken Cem ve Reyhan’ı beklemek için dışarı davet eder. Dışarı çıktıklarında ikisi birbirlerine sarılır. Mutluluktan ne konuşacaklarını bilemez haldedirler.

BESTE’Yİ ŞOKE EDEN KADIN

Beste Erdem’in evini arar. Bu sırada taksiden genç ve güzel bir kadın inerek Erdem’in evine doğru gider. Zili çalar. Erdem “kim o” dediğinde ise “benim, karın” der. Bu sırada Beste dışarda olanlara şahit olur. Gözlerinden yaşlar süğzülür. Erdem kapıyı açıp kadın içeri girdiğinde Beste hayal kırıklığı içerisinde geri döner.

BESTE: AŞIK OLDUM AMA YANLIŞ ADAMA!

Bu sırada Mahur’un evinde Mahur ve Berk arasında televizyon kumandası ile ilgili önemsiz bir tartışma yaşanır. Aynı anda evin zili çalar. Berk kapıyı açmak için ayağa kalkacağı sırada Berk “ben açarım” diyerek ayağa kalkar. Kapıyı açan Berk karşısında üzgün şekilde Beste’yi görür. Beyte’ye ne olduğunu sorar. Beste içeri girer. Birbirlerine sarılırlar. Bu sırada konuşmaları duyan Mahur da onların yanına gelir. Beste’ye ne olduğunu sorar. Beste Mahur’a “dondurma var mı?” der. Herkes çok şaşkındır. Berk “Ne oldu anlatsana” der. Beste aşık olduğunu söyleyerek” ama yanlış adama” der. Berk “sakın bana o adam deme. Erdem’e mi aşık oldun” diye sorar. Beste’ye ne yaptı sana” diye sorunca Beste kötü bir şey yapmadığını söyler. Mahur’a da akşam onda kalıp kalamayacağını sorar. Mahur kalabilirsin deyince Berk de “ağzını burnunu kırıcam o herifin” diyerek kardeşinin üzgün olmasından dolayı öfkelidir.

REYHAN MAHUR İLE KONUŞMAK İÇİN GELİYOR

Bu sırada kapı bir kez daha çalar. Bu kez gelen Reyhan’dır. Reyhan şaşırmıştır. Mahur hoş geldin der. Beste durumu açıklamaya çalışırken “sen nereden öğrendin” diye sorar. Reyhan bir yerden öğrenmediğini söyleyerek Beste’ye iyi olup olmadığını sorar. Beste iyi olduğunu söyledikten sonra Reyhan Mahur’a onunla konuşmaya geldiğini açıklar. Mahur şaşırmıştır “konuşalım” der. Beste ne konuşacağını merak ettiği annesine hayretler içerisinde bakarken Mahur ne ile ilgili olduğunu sorar. Beste ne olduğunu anlamıştır. Reyyan “babanla ilgili” der.

MAHUR’U ŞOKE EDEN MEKTUP

Mahur yıllar önce annesi Reyhan’ın biyolojik babası Şakir’e yazdığı mektubu bulur. Mektubu açtığında çocukken çekilmiş bir resmi de bulur. Mektubu açıp okur. Reyhan’ın Mahur ile ilgili yazdıkları onu derinden etkiliyor. Mahur’un gözlerinden yaşlar süzülür.

BESTE ERDEM İLE YÜZLEŞİYOR

Beste Erdem ile yüzleşir. Erdem’e “birinin o varken beni sevebileceğine inanmadım” deyince Erdem Ceylan’ı mı kastettiğini sorar. Beste de “Ceylan, Cansu ne fark ederki benden daha güzel biri. Onlar varken biri neden beri tercih etsin ki” der. Erdem kendisini sevebilmek için yıllarca mücadele ettiğini ama birini ikna etmek için artık gücününün olmadığını söyler. Beste bir kez daha hayal kırıklığına uğrar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler