Bir Aile Hikayesi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Her cumartesi izleyicisini ekran başına kitleyen Bir Aile Hikayesi 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Fragmanda yeni bölüme dair ipuçları verildi. Seyirciyi bu hafta neler bekliyor? İşte yeni fragman...

Bir Aile Hikayesi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Fox Tv'nin yeni ve başarılı dizisi Bir Aile Hikayesi başladığı günden beri kendini sevdirdi. Sevilen dizinin 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı.İzleyicisini bu hafta neler bekleyecek, yeni bölümde neler yaşanacal? İşte detaylar...

BİR AİLE HİKAYESİ 7.BÖLÜM FARGMANI

Fox Tv dizilerinden olan Bir Aile Hikayesi'nde; Reyhan’ın Şakir’e yazdığı mektup Mahur’un eline geçiyor. Yayınlanan 6. bölümde; Mahur ile ilgili bir konu için Reyhan ve Cem okula çağırılıyor. Mahur'un başka bir okula geçmesi gerekmektedir. Mahur özel okul parası için büyük fedakarlık yapması gerektiğini öğrenince okula gitmek istemediğini söylüyor. Erdem Beste'ye olan duygularını daha fazla gizlemek istemiyor. Berk, prova sırasında yönetmen ve yazarın sert eleştirilerine maruz kalırken Derya ona yardımcı olmak için beklenmedik bir yola başvuruyor. 

BİR AİLE HİKAYESİ İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 6. BÖLÜM ÖZETİ…

Berk’in yapımcısına olan borçları yüzünden gelen haciz için Beste ona destek olmaya çalışır. Berke’e ona verdiği paraları biriktirdiğini ayrıca iş de aradığını bu şekilde bir süre idare edebileceğini onun üzülmesine dayanamadığını söyler. Kardeşinin söyledikleri karşısında çok etkilenen Berk ona sarılır.

REYYAN BERK’İ SEVGİ ÖPÜCÜKLERİNE BOĞUYOR

Berk okula gitmek için dışarıya çıktığında annesi peşinden gelir ve ona sarılır. Berk’i öpücük yağmuruna tutar. Berk mahalledeki arkadaşlarının alaycı gülüşleri ve çaresizlik içerisinde annesine bunu yapmaması için yalvarır. Reyyan Berk’in bütün yakarışlarına rağmen onu öpmeye devam eder. Ardından okula gitmesine izin verir. Beste ve Berk yaşadıkları evden ayrılırlar. Beste bunca yıldır oturdukları evden ayrılmanın burukluğu ile eve tekrar bakar. Ardından Berk’e sarılır. Berk’e “keşke sende benimle annemlere gelseydin” der. Berk gelemeyeceğini söyler.

Reyyan masadaki musiki cemiyetinin afişini eline alır. Musi cemiyetine katılamayacak olmasının burukluğunu yaşar. Kendi kendine konuşurken Cem ve çocukların onu gözlediğini farkeder. Beste, Berk, Mahur ve Cem masanın başına gelir. Sofrayı kendilerinin hazırlayacağını söylerler. Reyyan bunu becerebileceklerinden emin değildir ancak Cem onu ikna eder. Çocuklar ile birlikte masayı kurmaya başlarlar. Bu sırada Cem şarkı söylemeye başlar.

REYYAN ŞAKİR’E MEKTUP YAZIYOR

Reyyan Şakir’e bir mektup yazar. Mektupta Mahur ile tanışamayacağını, görüşemeyeceğini “onun için en iyisi bu. Çünkü onun için her şeyi yapabilecek bir babası var zaten. Ailesini neşelendirmek istediğinde çok güzel şarkı söylüyor. Umuyorum ki onu çok ama çok sevdiğimizi bilmek seni biraz olsun rahatlatır” diye yazar. Şakir gözyaşlarına boğulur.

BERK MAHUR’UN EVİNE GELİYOR

Şakir, Mahur ve Müjde’nin de bulunduğu ortamda piyano ile Hercai şarkısını çalıp söyler. Şarkı bittiğinde Mahur çok şaşırır. Bu sırada Müjde dışarıda işi olduğunu söyleyerek onların yanından ayrılır. Mahur Şakir’e ona kızdığı için gittiğini söyler. Şakir neden gittiğini anlamıştır. Mahur kızlar ile birlikte sofrayı hazırlarken kapı çalar. Kapıyı açtığında karşısında Berk’i bulur. Berk, ben geldim diyerek Mahur’dan özür diler. Mahur’a geliş nedenini kendince açıklamaya çalışır. Mahur kızlarına amcalarının geldiğini haber verir. Kızlar sevinçle amcalarının boynuna sarılır.

BERK VE ŞAKİR TANIŞIYOR

Berk içeri girdiğinde Şakir’i görür. Ona selam verir. Mahur onları tanıştırır. Berk’e babası olduğunu yani biyolojik babası olduğunu söyler. ardından da birbirlerini bulduklarını açıklar. Berk şoke olur. Kendini toparlayan Berk gülümseyerek Şakir’in elini sıkar ve çok memnun olduğunu söyler.

BESTE GERÇEKLERİ DUYUYOR

Müjde, Reyyan’ın evinin kapısını çalar. Kapıyı açan Reyyan’a “konuşmamız lazım” der. Reyyan “Bir şey mi oldu” deyince Müjde de “Nasıl yaparsın bunu ya. Onca yıl. Hiç mi vicdanın yok senin” der. Reyyan ona sessiz olmasını söyler. Müjde ardından
“Mahur’dan öz babasını nasıl saklarsın” der. Bu sırada Beste bütün konuşmaları duymuştur.

BERK DERYA’YA BABASINI ANLATIYOR

Berk ölüm ile ilgili korkularının kaynağını Derya’ya açar. Derya’ya, “Çünkü benim babam öldü. Hiç bir baba çocuğuna bunu yapmamalı, bırakıp gitmemeli, hele öyle bir babaysa” der. Derya Berk’in anlattıkları karşısında çok duygulanır. Berk’i dudağından öper. Berk çok şaşırmıştır. Ona “ne yapıyorsun” dediğinde Derya da “Duygularıma teslim oluyorum” diyerek tekrar öper.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv