Bir Aile Hikayesi 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Bir Aile Hikayesi' nin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Bir Aile Hikayesi 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Fox Tv'nin başarılı dizilerinden olan Bir Aile Hikayesi'nin 17.bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekeleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

BİR AİLE HİKAYESİ 17. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 16. BÖLÜM ÖZETİ...,

Konser sonrası Reyhan ve Cem'in arası açılmıştır ve birbirlerine mesafelidirler. Ama bu durum her ikisini de içten içe üzmektedir.Berk, gerçeği daha fazla saklayamayacağı için, Ufuk’a Nil’in eski kocası olduğunu açıklar. Artık tüm kozlarını ortaya koyduğu için seçimi Nil’e bırakır ve kendi yolunu çizmeye karar verip tiyatroya geri döner.

Beste, Erdem'in evine taşınmaya hazırlanırken, aynı zamanda iş aramaya başlar ve bulduğu iş kendisiyle yüzleşmesine yol açar. Şakir ile ilk defa bir baba oğul günü geçiren Mahur için, babasının ölmesi ihtimalini kabul etmek çok zordur. Müjde ise çocukları bu fikre alıştırması gerektiğini düşünmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv