Benim Tatlı Yalanım 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Benim Tatlı Yalanım 'ın 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Benim Tatlı Yalanım 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv'nin başarılı dizilerinden olan Benim Tatlı Yalanım'ın 15. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenlerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

BENİM TATLI YALANIM 15. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Nejat, Aylin’e fena yüklenecek. Onu zalimlikle ve vicdansızlıkla suçlayacak. Nejat,”Bir daha sakın karşımıza çıkma” diyerek de rest çekiyor. Aylin ise, “Sen ne dersen de onu ben doğurdum. Benim de çocuğum o. “Ne Kayra, ne de Nejat için buradayım” diye konuşan Aylin, Suna ile konuşmak istiyor. Aylin ile Kayra da buluşacak. Kayra ise etrafında nelerin döndüğünü yavaş yavaş anlamaya başlıyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE 14. BÖLÜM ÖZETİ...

Aylin’in beklenmedik dönüşü geçmişte yarım kalan hesapları tek tek ortaya çıkaracak! Kayra’nın Suna’ya “Anne!” demesi ortama bomba gibi düşer. Suna, Kayra babasının söyleyeceklerini duymasın diye Kayra’yı oradan kaçırır gibi götürür. Babasına her şeyi anlatacağına dair yemin eder, tek istediği şey babasının onu dinlemesidir.

Suna, babasının ona esip gürleyeceğini tahmin ediyordur ve büyük bir kavgaya kendisini hazırlamıştır. Ancak Şevket, Suna’nın kalbini tamamen paramparça edecek bir tepki verir. Suna, evi terk eder. Annesinin üzgün halini gören Kayra, bunun boşanmayla ilgili olduğunu düşünür ve anne babasının ayrılmasını engellemek için bir plan yapmaya karar verir. Bu plan Kayra'yı hiç ummadığı biriyle, gerçek annesi Aylin'le yan yana getirecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv