Benim Adım Melek 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen ve merakla takip edilen dizisi Benim Adım Melek'in 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Benim Adım Melek  25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

TRT 1'in başarılı dizisi Benim Adım Melek'in 25.bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair detaylar...

BENİM ADIM MELEK 25. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE BENİM ADIM MELEK 24. BÖLÜM ÖZETİ...

Melek, Defne’ye mi, Ömer’e mi yoksa yaklaşmakta olan mahkemeye mi dertlensin bilememekteyken en yakınım dediğinin sözleri onu derin düşüncelere şevk eder. Zümrüt, gönül sızısını dökercesine Defne'ye isyan eder. Melek, evladını kanatlarının altına alırken Defne perişandır. Kenan, Adnan'ın izine ulaşabilmek için çabalar.

Artık herkesin acısı birdir. Tüm yürekler Ömer için dua etmektedir. Melek, Defne'ye mi, Ömer'e mi yoksa yaklaşmakta olan mahkemeye mi dertlensin bilememekteyken en yakınım dediğinin sözleri onu derin düşüncelere şevk eder.

Zümrüt, gönül sızısını dökercesine Defne'ye isyan eder. Melek, evladını kanatlarının altına alırken Defne perişandır.

Kenan, Adnan'ın izine ulaşabilmek için çabalar. Her zamanki hinliğiyle Kenan'ın karşısına geçen Funda'nın teklifi ne olacak? Defne, babasının yanına gidip ondan neden ve nasıl bir yardım isteyecek? Tüm bu soruların cevabı Benim Adım Melek'te!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv