Benim Adım Melek 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Benim Adım Melek'in 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Benim Adım Melek  23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

TRT 1in başarılı dizilerinden olan Benim Adım Melek'in 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

BENİM ADIM MELEK 23. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE BENİM ADIM MELEK 22. BÖLÜM ÖZETİ...

Kerem’in babasından nefret etmek için bir nedeni daha olur ve sonunda gözünü karartır. Melek, Kerem’in öfkesine dertlenirken gelmekte olan acıdan habersiz oğlunun arkasından bakakalır. Kerem'in babasından nefret etmek için bir nedeni daha olur ve sonunda gözünü karartır. Melek, Kerem'in öfkesine dertlenirken gelmekte olan acıdan habersiz oğlunun arkasından bakakalır.

Defne'yi kaçırarak aşkına sahip olacağını sanan Adnan'ın bundan sonraki adımı ne olacak? Kerem'in babasından nefret etmek için bir nedeni daha olur ve sonunda gözünü karartır. Melek, Kerem'in öfkesine dertlenirken gelmekte olan acıdan habersiz oğlunun arkasından bakakalır.

Defne'yi bir kez kaybetmenin köşesinden dönen Ömer, bir daha böyle bir şey olmasına izin vermeyecektir. Melek, yüreği ağzında kızından gelecek haberi beklerken locada işler karışır ve Cumali, Melek'e yüklenir. Gelen telefondaki çığlıkla Melek'in çığlığı birbirine karışır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv