Benim Adım Melek 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Benim Adım Melek'in 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Benim Adım Melek 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında buluşan Benim Adım Melek'in 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

BENİM ADIM MELEK 19. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE BENİM ADIM MELEK 18. BÖLÜM ÖZETİ...

Halil ve Mirza, locada yüzleştikleri gerçekle şok olurlarken, elleri kolları bağlanacak. Kerem, acısını yüreğinde taşırken annesinin üzülmemesi için çırpınıp duracak. Defne'yse halden anlamaz tavırlarıyla Melek'in yürek yarası olmaya devam edecek.

Mahkemeye sağlık raporunu sunarsa hastalığı ortaya çıkacak olan Melek, çocuklarının velayetinden vazgeçmek zorunda mı kalacak? Kerem, acısını yüreğinde taşırken annesinin üzülmemesi için çırpınıp duracak. Defne'yse halden anlamaz tavırlarıyla Melek'in yürek yarası olmaya devam edecek. Halil ve Mirza, locada yüzleştikleri gerçekle şok olurlarken, elleri kolları bağlanacak. Melek'i affedemeyen Seyitali, torunlarının uğruna nasıl bir anlaşmaya imza atacak? Beklenmedik bir misafirin sözleri Seyitali ve Cumali'yi derinden sarsarken, güçten düşen Melek'i apartmanın önünde bekleyenler kimler olacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv