Benim Adım Melek 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Benim Adım Melek'in 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Benim Adım Melek 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

TRT 1'in başarılı dizisi Benim Adım Melek'in 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

BENİM ADIM MELEK 18. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE BENİM ADIM MELEK 17. BÖLÜM ÖZETİ...

Defne, Ömer’le buluşmak üzere yola çıkar. Funda otelde uyuyor olsa da Adnan onları görür ve takip eder. Başını çevirse duygu seline kapılan Kerem’i görecek olan Melek, hastalığını Kerem’in öğrendiğini fark edecek mi? İstanbul'a gelen Ömer, Defne'yi görüşme konusunda ikna eder. Defne, Ömer'le buluşmak üzere yola çıkar. Funda otelde uyuyor olsa da Adnan onları görür ve takip eder. Ömer, Defne'yi geri kazanıp Antep'e döndürmeyi başarabilecek mi?

Mithat, Melek'e onun hastalığını bildiğini söylemiştir. Melek çaresizce Mithat'a sarılmış ve abla kardeş duygu dulu anlar yaşamıştır. Bu sırada ansızın gelen Kerem, annesiyle ilgili gerçeği öğrenmiş ve ne yapacağını şaşırmış bir halde kardeşine sarılmıştır. Başını çevirse duygu seline kapılan Kerem'i görecek olan Melek, hastalığını Kerem'in öğrendiğini fark edecek mi?

Bu arada İstanbul'a gelen Ömer, Defne'yi görüşme konusunda ikna eder. Defne, Ömer'le buluşmak üzere yola çıkar. Funda otelde uyuyor olsa da Adnan onları görür ve takip eder. Ömer, Defne'yi geri kazanıp Antep'e döndürmeyi başarabilecek mi? Funda, bu aşkın canlanmasına engel olmak için yeni planlar yapmak zorunda kalacak. Alpay'ın Kenan'dan aldığı güç gün geçtikçe artarken Melek'e karşı daha da acımasız olmaya başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv