Benim Adım Melek 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Benim Adım Melek'in 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Benim Adım Melek 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında buluşan Benim Adım Melek dizisinin 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

BENİM ADIM MELEK 15.BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE BENİM ADIM MELEK 14. BÖLÜM ÖZETİ...

Melek, pastanın mumlarını çocuklarıyla bir üfleyebilecek mi? Hafız'ın ölümü herkesi derinden sarsarken bıraktığı vasiyet iki ailenin yeniden gerilmesine sebep olacak mı? Yoksa söylenen son söz üzerine başka bir söz söylenmeyecek mi?

Alpay, arkasına Kenan'ın gücünü almış oyunlarına devam ederken, çocuklarının kararı Melek'i nasıl bir çıkmaza sokacak? Yeni hayallerle bir pastanede çalışmaya başlayan Melek, gerçeklerle yüzleştiğinde daha da mutsuz olacak.

Melek, ayrı eve taşınma konusundaki kararlılığını sürdürür. Halil, arkasından iş çeviren ailesine karşı önlemini alıp nişan oyununun önüne geçebilecek mi? Hafız'ın yorgun yüreği herkesi endişelendirmiş, tüm sevenleri gelecek iyi haber için dua etmektedir. Kendisi ve çocukları için temiz bir sayfa açmaya çalışan Melek huzura kavuşabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv