Benim Adım Melek 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Benim Adım Melek 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Benim Adım Melek 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında buluşan Benim Adım Melek 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

BENİM ADIM MELEK 14.  BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE BENİM ADIM MELEK 13. BÖLÜM ÖZETİ...

Melek, ayrı eve taşınma konusundaki kararlılığını sürdürür. Halil, arkasından iş çeviren ailesine karşı önlemini alıp nişan oyununun önüne geçebilecek mi? Hafız’ın yorgun yüreği herkesi endişelendirmiş, tüm sevenleri gelecek iyi haber için dua etmektedir. Melek ve Halil'i koruduğu kadar, Cumali ve Seyitali'nin de dostluğunu gözeten Hafız, işittiği sözlerin altında kalınca, kalbi bu acıya dayanacak mıdır?

Olan bitene dur diyemeyen Seyitali, öfkesine yenilip senelerin düzenini kökünden sarsmayı göze alır. Cumali ise Melek ve Halil'in yeniden bir araya gelmesine engel olmak için verdiği kararla herkesi şok eder. Şirhanlar ve Karadağlar arasındaki gerginlik gün be gün artarken, Ömer ve Defne aşkın her şeyin üstesinden geleceğine inanmayı seçerler.

Halil babasının kendisini hiçe sayarak verdiği kararı duyunca ne yapacak? Melek konakta ve handa yaşananlara sebep olduğu için evden ayrılmaya karar verir… Bunu duyan Seyitali Melek'in konaktan gitmesine izin verecek midir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler