‘Ben Bu Cihana Sığmazam’a bomba transfer!

Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizisinin kadrosuna usta bir isim dahil oluyor.

‘Ben Bu Cihana Sığmazam’a bomba transfer!

 Cezayir rolündeki Oktay Kaynarca’ya yaverlik edecek olan usta oyuncu Erkan Can, “Ekabir” karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.
“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin beklenmedik finaliyle ekranlara veda eden başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, bir üst versiyonu diye adlandırılan “Ben Bu Cihana Sığmazam” ile bomba gibi bir dönüş yaptı. Ülkemizin en sevilen aktörlerinden Oktay Kaynarca'nın imza attığı dizinin heyecanla beklenen yeni bölümlerinde ise izleyiciyi usta oyuncu Erkan Can karşılayacak.

KADİM DOSTUNU CANLANDIRIYOR
Usta oyuncu Erkan Can kısa sürede izleyicinin beğenisini kazanan "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın kadrosuna katıldı. Yayınlandığı günde reyting rekoru kıran diziye 7.bölümde (1 Kasım Salı günü) dahil olan Erkan Can, Oktay Kaynarca'nın (Cezayir) kadim dostu Kocacıklı Koca Ekâbir karakterine hayat verecek.

 ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’a bomba transfer!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler