Bay Yanlış 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bay Yanlış 5. bölümü ile ekranlara geldi. Bay Yanlış 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı, bu hafta dizide neler oldu? İşte detaylar

Bay Yanlış 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX Tv'de ekranlara gelen yeni dizilerden Bay Yanlış 5. bölümü ile izleyicileriyle buluştu. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerde olduğu dizi bu hafta da hayranları tarafınadn yakından takip edildi. Bay Yanlış 6. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Bay Yanlış 5. bölüm özeti

Serdar’la Göcek’te karşılaşan Ezgi ve Özgür, Serdar’ın da, Ebru’nun düğününe katılacağını öğrendiklerinde ne yapacaklarını düşünmeye başlarlar. Arkadaşları düğünü olaysız atlatmaları için fikir üretmeye ve onlara yardımcı olmaya çalışır. Bu arada Sevim ve Nevin çok iyi anlaşırlar, kısa zamanda Fitnat’ın yönlendirmesiyle Ezgi ve Özgür’ü baş göz etmek için plan yapmaya başlarlar. Ezgi ve Özgür de ailelerini üzmemek için, birbirlerine uygun değilmiş gibi numara yaparlar. Bu halleri aileleri de, ikisinin evlenmesi konusunda şüpheye sokar. 

Bay Yanlış 4. bölüm özeti

Bir anlaşma gereği Ezgi’nin, Özgür ile Göcek’e gittiğini öğrenen Cansu ve Deniz şok olurlar. Ozan kırdığı potu son anda fark etse de, Deniz’in baskısıyla her şeyi anlatmak zorunda kalır. Cansu ve Deniz’in içi rahat etmez. Ezgi’nin Özgür’e aşık olmasından korktukları için peşlerine düşerler ve Göcek’e giderler.  Bu arada başlarına gelen aksaklıklar sonucu ıssız bir adaya düşen Ezgi ve Özgür’ü macera ve gerilim dolu bir gün beklemektedir, onlara ulaşamayan arkadaşları ve aileleri de panik halde her yerde onları aramaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv