Bay Yanlış 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizisi Bay Yanlış'ın 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

Bay Yanlış 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her cuma akşamı Fox Tv ekranlarının başına kitleyen Bay Yanlış dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri nasıl bir dizi bekleyecek? İşte yeni diziye dair tüm detaylar...

BAY YANLIŞ  11. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE BAY YANLIŞ 10. BÖLÜM ÖZETİ...

Ezgi, tüm bu yaşadığı hayal kırıklıklarından sonra soluğu Bursa'da alır. Nevin ve Ünal Ezgi'nin bu halini sorgular. Ezgi, Özgür'le yaşadıklarını gizlese de Özgür'ün Bursa'ya gelmesiyle her şey açığa çıkar. Özgür'ün özür dilemesi hiçbir şeyi değiştirmez. Özgür'ün ona güvenmemesi onu çok üzmüştür. Özgür yalnız kaldıkça Ezgi'yi daha da özler ve ona ne kadar aşık olduğunu daha da anlar. Bu hali Ozan'ı harekete geçirir.

Cansu ve Deniz de Ezgi'ye yanlış davrandıklarından dolayı üzgün ve pişmandırlar. Onlar da Ozan ile birlik olup Ezgi ve Özgür'ü bir araya getirmeye çalışır. Bakalım bu plan ikisinin barışmasına yetecek midir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv