Baraj 11. bölüm fragmanı yayında mı?

Baraj 10. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Fox'ta yayınlanan dizide neler oldu, Baraj 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Baraj 11. bölüm fragmanı yayında mı?

FOX TV'nin yeni dizilerinden Baraj 10. bölümü ile ekranlara geldi. Kısa sürede beğeni toplayan dizi izleyicilerini ekran başına kilitledi. Baraj 11. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Çıktığında burada olacak.

Baraj 10. bölüm özeti

Nehir’in Nazım’ı seçmesi Tarık için büyük bir hayal kırıklığı yaratır, bu yüzden Fulya ile nişan hazırlıklarını hızlandırır. Nehir’i arayan polis, onun Nazım ile bir ilişkisi olduğunu öğrenir. Nehir ise Nazım’ın suçlanmasındansa kendini ele vermek ister ama Nazım’ın Nehir’i kaybetmeye hiç niyeti yoktur. Herkesin yollarının kesiştiği nişan davetinde ise Zahra’nın büyük bir sürprizi olacaktır.

Baraj 9. bölüm özeti

Gerçekleri öğrenen Nehir, Nazım’a çok kızgındır. Onu bir daha görmek istemez. Yıkılan Nazım, Nehir’in dolandırıcılıktan arandığını öğrenince onu polislerden son dakikada kurtarır. Issız bir orman içinde kendine ait olan bir ahşap kulübede onu polislerden saklar. Nazım ve Nehir arasında büyük bir yüzleşme yaşanacaktır. Tarık, Fulya’nın baraja gelmesine şaşırır. Kemal Bey onu akşam yemeğine davet eder. Yemekte Fulya ve ailesinin evlilik baskısı onu bunaltır. Nehir’i aklından çıkaramayan Tarık, Nehir’i ve Nazım’ı saklandıkları kulübede bulur. Nehir’in karşısına tüm pişmanlığıyla çıkar. Nehir, Tarık ve Nazım arasında bir karar verecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler