Bahtiyar Ölmez 17. Bölüm Fragmanı - 16. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Bahtiyar Ölmez 16. Bölümü ile herkesi ekrana bağladı. Bahtiyar Ölmez 17. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar bu sayfada.

Bahtiyar Ölmez 17. Bölüm Fragmanı  - 16. Bölümde neler oldu?

ATV ekranlarında cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan Bahtiyar Ölmez 16. Bölümü ile herkesi ekran başına topladı. Şimdi herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Bahtiyar Ölmez 17. Bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde.


17. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölüm sonrasında herkes ilginç konusu ile dikkat çeken dizinin yeni bölümünde neler olacağını merak ediyor. Yeni bölümle ilgili sosyal medyada ve internet sayfalarında aramalar yapıyor. Bahtiyar Ölmez 17. Bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Bahtiyar Ölmez 17. Bölüm Fragmanı  - 16. Bölümde neler oldu?

16. bölümde neler oldu?

''Korktun mu, Rıfat çakması Bahtiyar?''

Bahtiyar kardeşini kurtarmak telaşındadır. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Fuat, Caner'in oyununu ele geçirmiş ve yeniden formatlamıştır. Kurbanlar arasına Handan ve Tahir de eklenmiştir. Bahtiyar, Aylin, Anıl ve Memduh telaşla Nuran ve Tahir'i kurtarmaya çalışır. Ancak Bahtiyar bunun için büyük bir fedakarlık yapmak zorundadır. Bahtiyar'ın kardeşi ve Tahir için yaptığı mücadele, onu her adımında Aylin'den uzaklaştıran bir serüvene dönüşür. Bu serüvenin sonunda Bahtiyar, Aylin'e geri dönülemez bir itirafta bulunur…

15. Bölümde neler oldu?

Bahtiyar'ın zorlu görevi

Bahtiyar kardeşini kurtarmak için çok zorlu bir görevi yerine getirmelidir. Bu görev Rıfat Çakar'ın yerine geçtiğini aile üyelerine söylemektir. Öte yandan Aylin babasının katili olarak bildiği Bahtiyar'ın peşindedir. Niyeti Bahtiyar'ı bulup öldürmektir. Aylin Bahtiyar'ı ararken, Tahir'in garip halini görmüş ve ona üzüldüğü için annesi Handan'ı eve çağırmıştır. Handan'ın eve gelişi evdeki dengeleri değiştirecektir. Anıl ve Memduh, Caner'i aramaktadırlar. Caner'le ilgili buldukları ipucu onları bambaşka bir yere götürür. Bahtiyar kardeşini kurtarmak için çabalarken, kendini Aylin'in namlusunun ucunda bulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv