Babil 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizisi Babil'in 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Babil 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta cuma akşamı Star Tv ekranlarının başına kitleyen Babil dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

BABİL 9. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE BABİL 8. BÖLÜM ÖZETİ...

Egemen’in İrfan’dan habersiz Babil’e yönlendirdiği yatırımcılar Egemen’i yeni bir sorun yumağının içine itiyor. Son bölümün ardından merakla beklenen Babil yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İrfan ve Egemen'in dostluğu, güven sınavından geçebilecek mi? Oğlunun hayatıyla sınanan İrfan, nasıl bir yola girecek?

Deniz'in ameliyatına saatler kala; Doktor Tahsin, Hakan'ın elinde tutsaktır. Deniz'in kaderi Hakan'ın elindeyken İrfan, oğlunun hayatını kurtarmak için ne yapacak? Ayşe, Süleyman'ın karanlık işlerini öğrenmenin peşinde tehlikeli bir yola girmişken bir yandan da Babil'de sorunlar devam eder. Egemen'in İrfan'dan habersiz Babil'e yönlendirdiği yatırımcılar Egemen'i nasıl bir sorun yumağının içine itecek. İrfan ve Egemen'in dostluğu, güven sınavından geçebilecek mi? Oğlunun hayatıyla sınanan İrfan, nasıl bir yola girecek?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler