Babil 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni ve sevilen dizilerinden olan Babil'in 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Babil 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta cuma akşamı Star Tv ekranlarında buluşan Babil dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

BABİL 7. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE BABİL 6. BÖLÜM ÖZETİ...

İrfan, başına gelenlerden sorumlu tuttuğu Ayşe'yle kozlarını paylaşırken; Deniz için kırılan umutlar, İlay'ın masaya koyduğu fikirle yeniden yükseliyor. Başarısızlıkla sonuçlanan kaçış planı İrfan ve Süleyman’ı bir kez daha karşı karşıya getiriyor. Süleyman İrfan’ı sevdikleriyle cezalandırırken, Egemen de bu öfkeden nasibini alıyor.

Başarısızlıkla sonuçlanan kaçış planı İrfan ve Süleyman’ı bir kez daha karşı karşıya getiriyor. Süleyman İrfan’ı sevdikleriyle cezalandırırken, Egemen de bu öfkeden nasibini alıyor. İrfan, başına gelenlerden sorumlu tuttuğu Ayşe’yle kozlarını paylaşırken; Deniz için kırılan umutlar, İlay’ın masaya koyduğu fikirle yeniden yükseliyor. Kudret’in İlay’ın ofisini patlatması beklenmedik sonuçlar doğururken, Hakan karşısında İrfan’ı buluyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler