Babil 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni ve sevilen dizilerinden olan Babil'in 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman ise dizinin izleyenlerini heyecanlandırdı. İşte o fragman...

Babil 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv'nin başarılı dizisi Babil'in 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

BABİL 6. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE BABİL 5. BÖLÜM ÖZETİ....

Süleyman'ın elini öperek istediği parayı alan İrfan, yurtdışına kaçma planları yapıyor. Bunu öğrenen Egemen ise hayal kırıklılığına uğrayarak, İrfan'a sitem ediyor. İrfan, Deniz'i kurtarmak için büyük bir riske giriyor, tehlikeli bir kurtuluş planı hazırlıyor.

İrfan, oğlu için girdiği savaşta her cephede köşeye sıkışıyor. Kendi için asla yapmayacağı bir şeyi daha Deniz için yapıyor ve gururundan vazgeçiyor; bir kere daha Süleyman'ın kapısında. Ama bu da yetmiyor. Eda, Süleyman'la ilgili gerçekleri öğrendikten sonra İlay'ın karşısına çıkıyor. İrfan, Deniz'i kurtarmak için büyük bir riske giriyor, tehlikeli bir kurtuluş planı hazırlıyor. Bu defa ona kim engel olmaya çalışacak? En yakınındakiler İlay ve Egemen mi yoksa gittikçe yakına sokulan Ayşe mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv