Babil 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Babil 4. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Babil 5. bölüm fragmanı çıktı mı, son bölümde neler oldu? İşte detaylar

Babil 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star Tv'nin iddialı dizisi Babil 4. bölümüyle ekranlara geldi. Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan dizi bu hafta da herkesi ekran başına kilitledi. Babil 5. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Babil 4. bölüm özeti

İrfan, oğlunu kurtarmak için her şeyi göze aldı ama artık başında yeni bir dert daha var, İlay. Eda, İrfan’ı kaybetme korkusuyla büyük bir hata yapınca Egemen elini uzatıyor. Hakan’a bildirdiği haddin bedelini ödemek zorunda kalan Ayşe, İrfan’la bir kere daha karşı karşıya geliyor. İrfan, İlay’ı Babil’den uzaklaştırmaya çalışırken Kudret’in beklenmedik bir şekilde olaya dahil olmasıyla işler daha da tehlikeli ve karmaşık bir yola giriyor.

Babil 3. bölüm özeti

Deniz için zaman azalırken İrfan ve Egemen ponzi sistemine para çekmek için yeni bir maceraya atılıyor. İrfan, yıllar sonra karşısına çıkan büyük aşkı İlay’la sarsılırken, Eda evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını fark ediyor.  Ayşe, Süleyman’la ne işi olduğunu anlamadığı İrfan’ın gizemini çözmeye çalışırken, Hakan da Ayşe’yi kıskacına alıyor. İlay’ın hırsı ve Eda’nın şüphesi işleri daha da karmaşık hale getiriyor.

Babil 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv